اخبار استان فارس

آغاز عملیات آسفالت، تراش و ترمیم معابر شهری در منطقه ۹ شیراز

شهردار منطقه ۹ شیراز گفت: عملیات گسترده آسفالت، تراش و ترمیم معابر شهری با هدف ارتقای کیفیت زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی تردد و بهبود عبور و مرور شهروندان، با پوشش ۹۱ هزار مترمربع از سطح معابر در این منطقه در حال اجراست.

به گزارش اول فارس از شیراز، عملیات آسفالت، تراش و ترمیم معابر شهری در منطقه ۹ شیراز با پوشش ۹۱ هزار مترمربع از سطح معابر در حال اجراست.

عبدالصالح رستم‌زاده، شهردار منطقه ۹ شیراز، در این خصوص اظهار داشت: عملیات گسترده آسفالت، تراش و ترمیم معابر با هدف ارتقای زیرساخت‌های شهری، افزایش ایمنی تردد و بهبود کیفیت عبور و مرور شهروندان در سطح منطقه اجرا شده و بخش قابل توجهی از این پروژه‌ها به پایان رسیده است.

وی افزود: این طرح‌ها با اختصاص اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان در محلاتی از جمله شهرک احمدآباد، بلوار طلاییه و بلوار یاوران غربی در دستور کار قرار گرفته است.

رستم‌زاده با اشاره به پروژه بلوار یاوران غربی بیان کرد: در این محور، عملیات تراش و ترمیم آسفالت به متراژ حدود ۳۱ هزار مترمربع و با اعتباری نزدیک به ۱۶ میلیارد تومان در حال اجراست و طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، مراحل باقی‌مانده تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.

شهردار منطقه ۹ شیراز با تأکید بر رویکرد پاسخ‌گویی به مطالبات مردمی تصریح کرد: این پروژه‌ها بر اساس درخواست‌های شهروندان و پیگیری معتمدین محلات اجرا شده و ارتباط مستمر با ساکنان و شوراهای محلی موجب شده اولویت‌های واقعی محلات در تصمیم‌گیری‌های عمرانی لحاظ شود.

وی در ادامه افزود: در راستای سیاست محرومیت‌زدایی و توزیع عادلانه خدمات شهری، توجه ویژه‌ای به محلات کمتر برخوردار منطقه ۹ شده است، به‌گونه‌ای که در شهرک زیتون عملیات کامل آسفالت به متراژ ۲۵ هزار مترمربع و با اعتباری حدود ۱۲.۵ میلیارد تومان انجام شده و در شهرک مهدی‌آباد نیز آسفالت‌ریزی معابر به متراژ ۲۱ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال در مراحل پایانی قرار دارد.

رستم‌زاده گفت: هدف از اجرای این طرح‌ها صرفاً آسفالت معابر نیست، بلکه ایجاد محیطی ایمن، بهبود زیرساخت‌های ترافیکی، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و جبران عقب‌ماندگی‌های عمرانی برخی محلات از مهم‌ترین اهداف مدیریت شهری در این منطقه محسوب می‌شود.

شهردار منطقه ۹ شیراز خاطرنشان کرد: پس از اتمام مراحل فعلی آسفالت، اجرای طرح‌های تکمیلی شامل بهسازی جداول، اصلاح شیب آب‌روها، افزایش روشنایی معابر و اقدامات زیباسازی محیطی نیز در برنامه شهرداری منطقه ۹ قرار دارد.
بر اساس این گزارش، اجرای عملیات گسترده آسفالت در منطقه ۹ شیراز با تمرکز بر بهسازی معابر اصلی و محلات کمتر برخوردار، گامی مؤثر در ارتقای زیرساخت‌های شهری و بهبود ایمنی و رفاه شهروندان به‌شمار می‌رود. استمرار این اقدامات عمرانی و اجرای طرح‌های تکمیلی در حوزه معابر، نقش مهمی در متوازن‌سازی توسعه شهری و ارتقای کیفیت محیط زندگی در سطح منطقه خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا