اشتباهات رایج پخت برنج که طعم و شکل آن را خراب می کند

اشتباهات رایج پخت برنج که طعم و شکل آن را خراب می کند

پخت برنچ یکی از مهارت های هر ایرانی محسوب می شود.ولی برخی اشتباهات رایج در پخت آن می تواند باعث نابودی طعم و شکل آن شود.

در اداه این مطلب با ما باشید تا با این اشتباهات رایج آشنا شوید.

اشتباهات رایج پخت برنج:

۱-نشستن برنج زیاد:

شستن زیاد برنج، نشاسته آن را از بین می‌برد و باعث می‌شود که برنج شفته و له شود.

۲-برنج را از قبل خیس کنید:

قرار دادن برنج در آب سرد چند ساعت قبل از پخت باعث می شود مقداری از نشاسته برنج در آب حل شده و کم شود. همین امر باعث می شود دانه های برنج به هنگام پخت کمتر به هم بچسبد.

۳-استفاده از آب کم:

استفاده از آب کم، باعث می‌شود که برنج سفت و نپخته شود.

۴-هم زدن زیاد برنج:

هم زدن زیاد برنج، باعث شکستن دانه‌های برنج و شفته شدن آن می‌شود.

اشتباهات رایج در پختن برنج

۵-استفاده از حرارت بالا:

استفاده از حرارت بالا، باعث می‌شود که برنج به ته قابلمه بچسبد و ته دیگ بسوزد.

۶-استفاده از دمکنی:

دمکنی یکی از ابزارهای سنتی است که برای پخت برنج استفاده می‌شود. این وسیله به حفظ بخار در داخل قابلمه کمک می‌کند و باعث می‌شود برنج بهتر و یکنواخت‌تر دم بکشد

۷-باز کردن درب قابلمه:

باز کردن درب قابلمه در حین پخت و دم، باعث می‌شود که بخار برنج خارج شود و برنج له شود.

۸-پس از پخت، برنج را استراحت دهید:

پس از پایان پخت، بهتر است برنج را چند دقیقه بدون باز کردن در قابلمه استراحت دهید. این کار به برنج اجازه می‌دهد تا بخار و رطوبت خود را حفظ کند و نتیجه نهایی بهتری داشته باشد.

پیاده کردن فوت و فن در پخت برنج

انجام بعضی از ترفند به هنگام پخت برنج نتیجه بهتری را برای شما به ارمغان می آورد.

  • برای سفید شدن برنج چند قطره آبلیمو، آب نارنج و یا ماست اضافه کنید.
  • برای قد کشیدن بهتر برنج، به برنج در حال جوش یک لیوان آب سرد و یا چند تکه یخ اضافه کنید.
  • برای اینکه برنج به هم نچسبد و دون دون شود مقداری روغن به برنج اضافه کنید.
مطالب مرتبط

۴ دلیل اصلی خرد شدن برنج هنگام پخت

۵ علت اصلی چسبیدن برنج به پلوپز + راه حل

قیمت جدید گوشت ، مرغ، روغن نباتی ، برنج و شیر اعلام شد+ جدول قیمت

نظرات