خبر اول

انسداد تنها مسیر تردد افراد پیاده در ورودی شهرک گلستان شیراز توسط میوه فروشی! عکس

در حالی که ایمنی عابران پیاده خط قرمز مدیریت شهری محسوب می‌شود، برپایی یک واحد میوه فروشی با سازه موقت در پیاده‌راه مجاور پمپ بنزین شهرک گلستان، عملاً تنها مسیر تردد پیاده را مسدود کرده است.

در اقدامی تأمل‌برانگیز و فاقد پیوست‌های کارشناسی، برپایی یک واحد میوه فروشی با سازه موقت در پیاده‌روی مجاور پمپ بنزین (حدفاصل ورودی شهرک گلستان و فلکه اول)، امنیت تردد در این منطقه را به شدت مختل کرده است. با توجه به سرعت بالای خودروها در این محور شریانی، مسدود شدن تنها مسیر پیاده‌رو باعث شده تا عابران برای عبور از عرض خیابان یا ادامه مسیر، مجبور به ورود به سطح سواره‌رو شوند.

این تداخل اجباری میان انسان و خودرو، ریسک وقوع حوادث ناگوار و تصادفات جرحی را در این نقطه حادثه‌خیز به شکلی نگران‌کننده افزایش داده است.

 نقض حقوق شهروندی و قوانین شهری

اشغال پیاده‌رو توسط این سازه، مصداق بارز نقض حقوق عامه و نقض صریح تبصره ۱ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها مبنی بر ممنوعیت سد معبر در معابر عمومی است. پیاده‌راه که باید فضایی امن برای تردد معلولان، سالمندان و کودکان باشد، اکنون به فضایی تجاری بدل گشته که حق تقدم عابر پیاده را کاملاً نادیده گرفته است.

ایجاد چنین سازه‌هایی در نقاط حساس ترافیکی، علاوه بر ایجاد گره‌های بصری، دسترسی شهروندان به ایستگاه‌های حمل‌ونقل و مراکز خدماتی مجاور را با چالش جدی مواجه کرده است.

ضرورت مداخله فوری شهرداری منطقه ۱۰

با توجه به اعتراضات ساکنان محلی، ضرورت دارد شهرداری منطقه ۱۰ شیراز با قید فوریت به این پرونده ورود کرده و نسبت به جمع‌آوری یا جابه‌جایی این سازه موقت به مکانی استاندارد اقدام نماید. سکوت یا تعلل در برابر این بی‌انضباطی شهری، می‌تواند به معنای نادیده گرفتن استانداردهای ایمنی و رفاه شهروندان تلقی شود.

انتظار می‌رود مدیریت شهری پیش از وقوع هرگونه حادثه ناگوار در این نقطه پرسرعت، نسبت به آزادسازی مسیر پیاده‌رو و بازگرداندن نظم به ورودی شهرک گلستان اقدام مقتضی را به عمل آورد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا