به گزارش اول فارس به نقل از روزنامه «خبرجنوب»/گویا بخت با پست استانداری فارس یار نیست، پستی که ۱۰ سالی است ثباتی ندارد، این را میشود از تعدد اسامی که از سال ۱۳۸۸ تا کنو ن سکان مدیریت استان فارس را به دست داشتند، دریافت. هر کدام از آنها تنها به صورت میانگین ۲ سال توانستند در ساختمان پل باغ صفا بمانند و هیچ کدام نتوانستند بیش از این مدت بر صندلی استانداری فارس خود را ثابت کنند. یکی کنار گذاشته شد، یکی کنار رفت، یکی نتوانست راه خود را ادامه دهد، یکی پست بالاتر گرفت و آخرین نفر اسماعیل تبادار که گمان میرفت بتواند طلسم استانداران ۲ ساله فارس را بشکند تنها پس از یک سال و اندی با تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان، تنها تا ۱۵ آذر ماه میتواند در سمتش بماند.
در این میان، اوضاع به گونهای شده که دیگر حتی بحث بومی و غیر بومی بودن استاندار آینده نیز که زمانی خود به دغدغهای مهم تبدیل شده بود مطرح نیست و موضوع اصلی، بیشتر ثبات در حساسترین پست استان است موضوعی که بهرام پارسایی نماینده اول مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی و سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ نیز در گفت و گو با «خبرجنوب» بر آن تأکید کرد و گفت: تعدد استانداران آن هم در مدتی کوتاه به استان لطمه میزند چرا که تا یک استاندار بخواهد با زیر و بم استان آشنا شود و برنامههای خود را اجرا کند باید چمدان خود را ببندد و برود و کاری از پیش نمیبرد. بهرام پارسایی در خصوص بومی و غیر بومی بودن استاندار آینده فارس نیز گفت: انتخاب استانداران غیر بومی جزو سیاستهای جدید وزارت کشور و دولت است که در کل کشور اجرا میشود و تنها مربوط به فارس نیست اما طبیعی است که اگر استاندار بومی برای استان انتخاب شود، بیشتر با استان آشناست اما با توجه به این که استاندار نماینده دولت است و دولت باید در قبال فعالیت او مسئول باشد، پس نمایندگان مجلس و گروههای مختلف تنها میتوانند برای انتخاب فرد مورد نظر رأی مشورتی بدهند.وی اضافه کرد: اما اصرار بر انتخاب فردی خاص با سیاست استقلال قوا همخوانی ندارد و تنها این موارد باید به صورت نظرخواهی و تعامل باشد اما در کل بر این باورم که استاندار فارس با توجه به ظرفیتهای این استان باید فردی توانمندتر از استانهای دیگر باشد و با توجه به ظرفیتهای گردشگری استان باید فردی انتخاب شود که بتواند از این ظرفیتها در توسعه استان استفاده کند.
بهرام پارسایی نماینده مردم شیراز اضافه کرد: اگر به سابقه استانداران فارس نگاه کنیم، شاهد حضور شخصیتهایی مانند دکتر محمد مصدق در فارس بودیم. همین موضوع نشاندهنده موقعیت مهم این استان است.فردی نیز که میخواهد برای استانداری فارس انتخاب شود باید علاوه بر توانمندی بالا، شخصی عملگرا باشد و پیش از بومی بودن، شایستگی، توانمندی، پاکدستی، قدرت تصمیمگیری و مشورتپذیری از مهمترین ویژگیهایی است که استاندار فارس باید داشته باشد.پارسایی خواستار توجه بیشتر مسئولان به وضعیت اقتصادی موجود کشور و به ویژه توجه به تحریمها و رفع مشکلات مردم شد و گفت: در این شرایط منفعتطلبی و ترجیح منافع شخصی یا باندی و جناحی به منافع مردم خیانت است و در انتخاب استاندار فارس هم همین موضوع باید مدنظر قرار گیرد. باید به فکر انتخاب استانداری توانمند و خوب باشیم نه این که هر کسی بخواهد فردی را که با باند و گروه اوست معرفی کرده و منافع مردم را در نظر نگیرد.
بهرام پارسایی:همین که استانداران می خواهند با فارس آشنا شوندباید بروند
به گزارش اول فارس به نقل از روزنامه «خبرجنوب»/گویا بخت با پست استانداری فارس یار نیست، پستی که ۱۰ سالی است ثباتی ندارد، این را میشود از تعدد اسامی که از سال ۱۳۸۸ تا کنو ن سکان مدیریت استان فارس را به دست داشتند، دریافت. هر کدام از آنها تنها به صورت میانگین ۲ سال توانستند […]
نظرات