اخبار استان فارس

هشدار نارنجی هواشناسی فارس: بارش شدید از امشب/توصیه به پرهیز از سفرهای غیرضروری در ۱۰ شهرستان استان

مدیرکل هواشناسی استان فارس با صدور هشدار سطح نارنجی شماره ۱۴ از تشدید فعالیت سامانه بارشی همراه با رگبار، رعد و برق و بارش برف در مناطق شمال غربی، غربی و مرکزی استان از اواخر امروز (چهارشنبه) تا بعدازظهر فردا (پنج‌شنبه) خبر داد

اخبار استان فارس|هواشناسی فارس: به گزارش اول فارس بر اساس اطلاعیه هشدار نارنجی هواشناسی استان فارس مدیرکل هواشناسی این استان با اعلام شماره هشدار ۱۴، از تشدید بارش‌ها در برخی مناطق خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، سامانه بارشی از اواخر وقت چهارشنبه ۸ بهمن‌ماه آغاز شده و تا بعدازظهرپنج‌شنبه ۹ بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

در این مدت، در مناطق شمال غربی، غربی و برخی نقاط مرکزی استان شامل شهرستان‌های سپیدان، رستم، نورآباد ممسنی، بیضا، غرب اقلیم، کارون، کوه چنار، فراشین، فیروزآباد و کوار، بارش باران، گاهی به صورت رگبار و همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود. در مناطق شمالی و برخی نقاط مرکزی نیز بارش برف، وزش باد شدید موقتی و احتمال کولاک برف وجود دارد.

از اثرات این شرایط جوی می‌توان به لغزندگی محورهای مواصلاتی و گردنه‌های برف‌گیر، اختلال در حمل‌ونقل، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب و کاهش دید افقی اشاره کرد.

مدیرکل هواشناسی استان فارس به‌همه شهروندان، به‌ویژه ساکنان مناطق تحت‌تاثیر،توصیه کرد از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند. همچنین از توقف و عبور در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، تردد عشایر و دامداران، فعالیت‌های کوهنوردی، طبیعت‌گردی و ورزش‌های هوایی جدا خودداری شود.

آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و امدادی و نیز پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لای‌روبی کانال‌ها و آب‌روها از دیگر تاکیدات این هشدار است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا