کامیون حامل ۱۱۵ میلیارد پارچه فاقد مجوز در محور “کازرون-شیراز” توقیف شد
فرمانده انتظامی استان فارس از کشف یک هزار و 380 طاقه پارچه فاقد مجوز به ارزش 115 میلیارد ریال در شهرستان کازرون خبر داد.

به گزارش اول فارس ، سردار “عزیزاله ملکی” بیان داشت: در ادامه روند مبارزه همه جانبه با معضل قاچاق کالا، ماموران پلیس آگاهی کازرون از تردد یک دستگاه کامیون حامل کالای فاقد مجوز در یکی از محورهای مواصلاتی مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی انجام شده در این خصوص، کامیون مذکور در محور “کازرون-شیراز” شناسایی و طی عملیاتی از سوی ماموران پلیس متوقف شد.
فرمانده انتظامی استان گفت: در بررسیهای بیشتر مشخص شد، محموله مذکور پارچههای خارجی فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی بوده و راننده آنها را از استانهای جنوبی کشور بارگیری و قصد انتقال به سایر استانها را داشته است.
این مقام ارشد انتظامی به کشف یک هزار و ۳۸۰ طاقه پارچه خارجی فاقد مجوز در بازرسی از این کامیون اشاره کرد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را ۱۱۵ میلیارد ریال برآورد کردند.
سردار “ملکی” اظهار داشت: راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.



