اخبار استان فارس

کشف ۶ تُن برنج و لوبیا در یکی از باغات شهرستان زرقان

 فرمانده انتظامی زرقان از کشف برنج و لوبیای احتکار به ارزش ۲۰ میلیارد ریال در بازرسی از یک باغ در این شهرستان خبر داد.

به گزارش اول فارس از زرقان، سرهنگ فریبرز مردانی، گفت: در راستای مقابله با عاملان احتکار اقلام به ویژه ارزاق و مایحتاج ضروری مردم، طرح شناسایی و برخورد با مخلان اقتصادی در دستور مأموران انتظامی زرقان قرار گرفت.

وی افزود: مأموران در این طرح یک انبار احتکار برنج را در یکی از باغات شهرستان زرقان شناسایی و پس از هماهنگی قضائی در معیت نماینده صنایع و معادن به آن مکان اعزام و موفق شدند ۱۸۰۰ کیلوگرم برنج و ۴۴۰۰ کیلوگرم لوبیای احتکار را کشف کنند.

رئیس پلیس شهرستان زرقان با بیان اینکه کارشناسان ارزش اموال کشف شده را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: یک نفر در این خصوص دستگیر و در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. ناشناس گفت:

    ۶تن میشه احتکار پس منطقه رامجرد و ابرج و کامفیروز همه جز احتکار حساب میشن هر کشاورز بالای شش تن از هر محصولی تو انبار خونشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا