خبر اولگردشگری

زن اول “همایون شجریان” با این عکس شر بپا کرد

گیتی خوانساری بعد از کنسرت همایون شجریان و گل دادنش به سحر دولتشاهی عکسی در اینستاگرامش به اشتراک گذاشت.

 همسر اول همایون شجریان بعد از پایان کنسرت اخیر آقای خواننده سنتی مشهور عکسی را در اینستاگرامش منتشر کرد.

ازدواج و همسر همایون شجریان

گیتا خوانساری همسر همایون شجریان می باشد که در سال ۱۳۷۴ با همایون شجریان ازدواج کرده است و دخترش یاسمن بعد از دوازده سال ازدواجشان به دنیا امده است.

دوستان سینمایی همایون شجریان

اغلب سینماگران از دوستان نزدیک و صمیمی من هستند. پرویز پرستویی، گلاب آدینه، گوهر خیراندیش از این دسته هستند و نیکی کریمی ازجمله دوستان سینمایی من است که خود از علاقه مندان موسیقی کلاسیک به شمار می رود.

در میان بچه های تئاتر سیامک صفری، بهناز جعفری و بسیاری دیگر. می دانم هر اسمی هم بیاورم باز عده ای از قلم می افتند و من شرمنده شان می شوم.”وقت صبح”

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا