محیط زیست

بوی نامطبوع فاضلاب صنعتی ۶ میلیارد تومان برای شیرازی‌ها آب خورد

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز با اشاره به اقدام شهرداری برای رفع بوی نامطبوع فاضلاب صنعتی در ورودی شرقی این شهر گفت: شهرداری شیراز با وجود آنکه رسیدگی به این موضوع در حیطه وظایف مستقیمش نبود، برای پاسخ به مطالبه شهروندان و کاهش آزار محیطی این محدوده اقداماتی انجام داده است و برای آن ۶ میلیارد تومان بودجه درنظر گرفت.

به گزارش اول فارس ، سیدابراهیم حسینی ضمن اشاره به اقدام شهرداری شیراز برای رفع بوی نامطبوع فاضلاب صنعتی اظهار کرد: برای حل این مشکل که در حیطه وظایف مستقیم شهرداری قرار نداشت، شهردار شیراز حدود ۶ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفت که نزدیک به سه درصد بودجه عمرانی شهر است، اقدامی که صرفاً برای کاهش آزار شهروندان و بهبود شرایط محیطی این محدوده انجام شد.

وی افزود: این نگاه نشان‌دهنده توجه مدیریت شهری به کرامت شهروندان است و هدف از اجرای چنین اقداماتی آن است که مردم در محله‌های خود احساس امنیت، احترام و تعلق داشته باشند و شهر را متعلق به خود بدانند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه با اشاره به اجرای طرح «احیای محلات» در این کلان‌شهر بیان کرد: عدالت شهری زمانی محقق می‌شود که همه شهروندان در محله‌های خود احساس آرامش و رضایت داشته باشند. طرح احیای محلات نیز با همین نگاه طراحی شده تا مردم احساس کنند در تصمیم‌گیری‌ها و ساختن شهر نقش دارند و صرفاً تماشاگر پروژه‌های شهری نیستند.

حسینی بیان کرد: حضور مدیران شهری در کنار مردم و شنیدن مستقیم مسائل و مطالبات آن‌ها می‌تواند احساس همبستگی اجتماعی را تقویت کند و این مسئله خود به ایجاد نشاط اجتماعی در شهر کمک می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به سرمایه اجتماعی موجود در استان فارس و شهر شیراز، گفت: حضور پرشور مردم در میدان‌ها و مناسبت‌ها نشان می‌دهد مشارکت مردمی می‌تواند موتور حرکت و پیشرفت شهر باشد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز تأکید کرد: هرچه احساس تعلق و مشارکت شهروندان در اداره شهر بیشتر شود، زمینه برای توسعه زیرساخت‌ها نیز فراهم‌تر خواهد شد، از ساخت پل‌ها و ساماندهی ترافیک گرفته تا رونق اقتصادی و ارتقای کیفیت زندگی شهری.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا