خبر اولمحیط زیست

تا حالا درخت « کره بادام زمینی » دیدید یا میوه آن را خوردید؟ (+ عکس)

بسیاری از میوه‌ها با نام‌های فریبنده به بازار عرضه می‌شوند که نشان می‌دهد طعم چیز دیگری دارند. آناناس هیبرید آناناس-توت وعده داده شده نیست، میوه مربای شاه توت در واقع طعمی شبیه عسل دارد و خرمالوی سیاه آمریکای مرکزی گاهی بیشتر از “میوه پودینگ شکلاتی” طعم ماش شیرین دارد. با این حال، میوه کره بادام زمینی آمریکای جنوبی نمونه نادری از گیاهی است که به طور مداوم نام خود را تولید می کند.

تا حالا درخت کره بادام زمینی دیدید یا میوه آن را خوردید؟

نویسنده: هوشنگ جهانبخش |به گزارش اول فارس ، نام درختی که این میوه را تولید میکند Bunchosia glandulifera است. این میوه کوچک نارنجی مایل به قرمز است. دارای پوست نازک، پالپ و یک دانه در مرکز آن است. اندازه یک میوه کره بادام زمینی ۱ اینچ است، مانند انگور یا گوجه گیلاسی. میوه ای آبدار است که پالپ متراکمی دارد. بافت میوه کره بادام زمینی را می توان متراکم، صاف، خامه ای و چسبناک توصیف کرد. میوه ها زمانی که هنوز جوان و نارس هستند به رنگ سبز شروع می شوند. سپس آنها به رنگ نارنجی روشن در می آیند. وقتی رسیدند قرمز تیره می شوند. این میوه از درختی همیشه سبز می آید که می تواند تا ۲۶ فوت رشد کند. درخت میوه کره بادام زمینی یک گیاه گلدار چند ساله بومی آمریکای مرکزی و آمریکای جنوبی است.

این میوه کوچک که رنگ آن از نارنجی تا قرمز متغیر است، شبیه گوجه فرنگی انگوری است. اما به جای تارت گوجه فرنگی و آبدار بودن شیرین، این گیاه بو و طعمی شبیه کره بادام زمینی دارد. هنگامی که به درستی رسیده شود، حتی دارای یک خمیر صاف و متراکم با بافتی است که قابل مقایسه با آنچه در یک شیشه مایه خامه ای پیدا می کنید. علاوه بر طعم آجیلی، نکاتی از سیب زمینی شیرین و انواع توت ها نیز وجود دارد. نام مناسب تر ممکن است “کره بادام زمینی و میوه ژله ای” باشد.

تا حالا درخت کره بادام زمینی دیدید یا میوه آن را خوردید؟

این خوراکی ساده معمولاً خام خورده می شود، اما آشپزهای مناطق آند نیز آن را با میلک شیک مخلوط می کنند، آن را در کیک و مافین می پزند و با مربا مخلوط می کنند. مورد دوم نه تنها یک راه عالی برای به دست آوردن طعم کره بادام زمینی و ساندویچ ژله ای در یک شیشه است، بلکه ممکن است راه حلی عالی برای ساختن PB&J بدون نگرانی از ایجاد حساسیت به بادام زمینی باشد.

مطمئناً این میوه منحصر به فرد است زیرا طعمی شبیه کره بادام زمینی دارد، اما دلیل دیگری که باعث رشد این درخت می شود به دلیل پتانسیل آن به عنوان یک گیاه زینتی با شکوفه های زرد است که می تواند به زیبایی فضایی که در آن قرار دارد کمک کند.
مورخان مواد غذایی معتقدند که نام Bunchosia از کلمه عربی bunchos به معنای قهوه گرفته شده است، زیرا بخشی از میوه کره بادام زمینی شبیه دانه های قهوه معروف عربیکا است.
میوه کره بادام زمینی در برزیل با نام های مختلفی مانند کافزینیو، کافرانا، سیرولا، آمیکسا دو پارا، کاراملا و آمیکسابراوا به کار می رود.

راهنمای خرید میوه کره بادام زمینی
اگر میوه های کره بادام زمینی می خرید، بررسی کنید که آیا میوه نرم است یا خیر. هنگامی که انگشت خود را روی میوه فشار می دهید، باید احساس کنید که گوشت کمی تسلیم می شود، اما نه آنقدر که انگشتانتان به راحتی از آن عبور کنند. این نرمی سفت نشان دهنده خوبی است که میوه رسیده است. باید قرمز هم باشد؛ اگر زرد روشن یا سبز باشد، آن ها میوه های نارس کره بادام زمینی هستند. بررسی کنید که آیا سوراخ یا کبودی یا علائم روی سطح میوه وجود دارد. اگر از آن برای پخت و پز استفاده می کنید، به مقدار زیادی نیاز خواهید داشت. اما اگر فقط می خواهید آن را میان وعده بخورید، یک کاسه کافی است.

تا حالا درخت کره بادام زمینی دیدید یا میوه آن را خوردید؟

متأسفانه، میوه های کره بادام زمینی در مقیاس تجاری تولید نمی شوند تا در تمام طول سال در خواربارفروشی ها و سوپرمارکت ها در دسترس باشند. دلیل این امر این است که این میوه بسیار ظریف و بسیار فاسد شدنی است (اگر آن را به موقع برداشت نکنید، در حالی که هنوز به درخت متصل است، به راحتی خراب می شود). اگر نتواند به اندازه کافی تازه بماند تا بتواند از طریق حمل و نقل، حمل و نقل، ذخیره سازی و توزیع آن را تولید کند، سرمایه گذاری در تولید تجاری میوه کره بادام زمینی یک سرمایه گذاری تجاری قابل دوام نیست. بهترین شانس برای یافتن میوه های کره بادام زمینی برای فروش در صورتی است که تولیدکنندگان محلی محصول خود را در بازار کشاورزان یا مزرعه بفروشند. ممکن است فروشندگان خیابانی را بیابید که در فصل میوه های کره بادام زمینی می فروشند.

تا حالا درخت کره بادام زمینی دیدید یا میوه آن را خوردید؟

تولید و پرورش میوه کره بادام زمینی 
اگر قصد دارید درختان میوه کره بادام زمینی را پرورش دهید، لازم نیست مدت طولانی منتظر بمانید زیرا این درخت سریع رشد می کند. درخت کره بادام زمینی خود را با استفاده از خاکی با زهکشی خوب و محتوای آلی بالا بکارید. اطمینان حاصل کنید که خاک در محدوده خنثی-کمی اسیدی، معادل pH 6.1-7.5 قرار دارد.

درخت میوه کره بادام زمینی  گرمسیری است و در مکان هایی  بهترین رشد را دارد که به آفتاب کامل و هوای گرم  داشته باشد. درختان جوانی که هنوز در حال رشد هستند، برای زنده ماندن در دمای یخبندان مشکل خواهند داشت، اگرچه درختان بالغ توانایی تحمل یخبندان را حتی در دماهایی که تا ۲۸ درجه فارنهایت کاهش می دهند، نشان می دهند. انتظار داشته باشید که این درخت در بهار و تابستان گلهای کوچک و زرد رنگی تولید کند. در تابستان تا پاییز، درختان شروع به تولید میوه می کنند.

تا حالا درخت کره بادام زمینی دیدید یا میوه آن را خوردید؟

لذت بردن از میوه های کره بادام زمینی
وقتی یک میوه کره بادام زمینی می خورید، متوجه خواهید شد که مغز آن چسبناک و متراکم است. و هنگامی که آن را تازه می خورید، لازم نیست پوست نازک آن را جدا کنید. این نام را به این دلیل گرفته است که طعم و بویی شبیه کره بادام زمینی دارد. روش معمول در رابطه با خوردن میوه کره بادام زمینی این است که میوه تازه را میان وعده میل کنید. برخی دیگر ادعا می کنند که علاوه بر طعم آجیلی کره بادام زمینی، هنگام خوردن این میوه، مقداری سیب زمینی شیرین و همچنین انواع توت ها را نیز خواهید دید. بوی آن نیز شبیه بوی انجیر خشک است.

مشابه اینکه وقتی فلفل چیلی بیشتری می‌خورید، طعم تند دهانتان افزایش می‌یابد، وقتی صحبت از میوه‌های کره بادام‌زمینی می‌شود، هرچه میوه‌های بیشتری می‌خورید، طعم آجیل بیشتر و بیشتر می‌شود.

در حالی که میوه های کره بادام زمینی دارای مواد مغذی هستند، به دلیل محتوای قند بالای این میوه باید در حد اعتدال مصرف شوند. این یادآوری به ویژه برای بیماران دیابتی و کسانی که به دلایل سلامتی بر میزان مصرف قند خود نظارت می کنند بسیار مهم است.

P9220609

فواید تغذیه ای میوه کره بادام زمینی:

 میوه کره بادام زمینی به بدن شما آنتی اکسیدان، فیبر، ویتامین C و کلسیم می دهد. این میوه حاوی کاروتنوئیدها به ویژه لیکوپن است که ۱۰ برابر بیشتر از لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است. خوردن این میوه می تواند به کاهش سطح کلسترول و حفظ سلامت قلب کمک کند. روی اعصاب ما هم تاثیر مثبت دارد. خوردن میوه های کره بادام زمینی ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات کمک کند.

کاربردی میوه کره بادام زمینی در آشپزی:
می توانید از میوه های کره بادام زمینی برای تهیه ژله، مربا و کنسرو استفاده کنید. در اینجا اول فارس ایده های دیگری برای میوه های کره بادام زمینی به شما پیشنهاد  میکند ،  آنها را در مخلوط کن بریزید و اسموتی یا میلک شیک های طعم دار درست کنید یا از آنها برای تهیه غذاهای پخته شده مانند کیک، کلوچه و سایر شیرینی ها استفاده کنید.

اگر می خواهید طعم پیچیده و لذت بخشی را کشف کنید، می توانید میوه کره بادام زمینی را با پنیر خامه ای یا ماست مخلوط کنید. سایر میوه ها مانند خربزه، سیب، توت فرنگی، انبه، موز و غیره از نظر طعم بسیار با میوه های کره بادام زمینی سازگار هستند.

اگر از این گزارش خوشتان آمد نظرتان را برای ما بنویسید

خواندن این دو مطلب به شما پیشنهاد می شود:

چگونه میوه اژدها را در باغچه یا گلدان بکاریم ؟

سیب سیاه آرکانزاس ، میوه ای کمیاب با ماندگاری بسیار طولانی که فورا نباید خورده شود

نوشته های مشابه

‫۲ دیدگاه ها

  1. درود بر شما آیا امکان تهیه نهال این گیاه در ایران و دقیقا در اصفهان وجود دارد
    لطفا اگر وجود دارد به ایمیلم ارسال فرمایید

  2. سلام مطلب خیلی جالبی بود چون تا حالا من میوه کره بادام زمینی ندیده بودم ممنونم از گزارش شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا