• 01 مرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 149686

دستور پخت اسفناج پلو با گوشت قلقلی

اسفناج پلو یک غذای بسیار خوشمزه و متفاوت است که در استان های مختلف دستور پخت متنوعی دارد.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذا را به شما بیاموزیم. مواد لازم اسفناج پلو با گوشت قلقلی اسفناج ساطوری : نیم کیلو گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم پیاز رنده شده:۱ عدد متوسط کره یا […]

اسفناج پلو یک غذای بسیار خوشمزه و متفاوت است که در استان های مختلف دستور پخت متنوعی دارد.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذا را به شما بیاموزیم.

دستور پخت اسفناج پلو با گوشت قلقلی

مواد لازم اسفناج پلو با گوشت قلقلی

اسفناج ساطوری : نیم کیلو
گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده:۱ عدد متوسط
کره یا روغن:۱۰۰ گرم
برنج: ۳ لیوان فرانسوی دسته دار
نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
هویج، نخود فرنگی، قارچ: به میزان دلخواه

طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

ابتدا اسفناج ها را به طور کامل بشویید. پس از خشک کردن آن ها را درون تابه ای با یک فنجان آب بریزید. اسفناج ها را بعد از پختن خرد کنید، این کار کمک می کند تا میزان بیشتری از مواد مغذی در اسفناج باقی بماند.

مرحله دوم

در یک ظرف گوشت چرخ کرده را همرا با پیاز رنده شده مخلوط کنید و سپس به آن ها  نمک و فلف را اضافه کنید. شما می توانید مقداری از اسفناج های پخته و خرد شده را به این مواد اضافه کنید.

مرحله سوم 

مایه گوشت آماده شده را به خوبی ورز دهید تا جایی که حالت چسبندگی به خود بگیرند. سپس این مواد را به شکل کوفته های کوچک و یا همان گوشت های قلقلی تبدیل کنید.

مرحله چهارم

گوشت های قلقلی شده را در یک تابه با کمی کره یا روغن سرخ کنید و در مایتابه را بگذارید تا کمی مغز پخت شود.سپس کوفته ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آن ها گرفته شود.

مرحله پنجم

برنجی را که از قبل خیس کرده بودید را از آب بکشید و در یک قابلمه آب جوش بریزید. برنج را به مدت ۱۰ تا ۱۳ دقیقه بسته به نوع برنج بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید.

مرحله ششم

کف یک قابلمه را با روغن یا کره چرب کنید. می توانید برای ته دیگ از سیب زمینی و کنجد استفاده کنید. ابتدا یک لایه برنج آب کش شده بریزید سپس یک لایه گوشت قلقلی و روی آن یک لایه اسفناج پخته شده بریزید. به همین ترتیب تا آخر ادامه دهید. در قابلمه را بگذارید و بعد از پیچیدن بخار در آن شعله را کم کنید، تا با حرارت آرام پخته شود و در آخر می توانید برای تزیین و زیبایی آن از برنج زعفرانی برای لایه رویی آن استفاده کنید.

 

مطالب مرتبط

دستور پخت لازانیا کته ای فوق العاده خوشمزه بدون فر

فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی با طرز تهیه آسان

دستور پخت دمی گوجه با گوشت به روش مجلسی

نظرات