دستور پخت خورشت به آلو یکی از غذاهای خوشمزه پاییزی ایرانی

خورشت به و آلو یکی از انواع خورشت های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصیل در ادامه با اول فارس همراه باشید. مواد لازم برای ۴ نفر میوه به : ۲ عدد درشت گوشت خورشتی : ۳۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد […]

خورشت به و آلو یکی از انواع خورشت های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در فصل پاییز پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی اصیل در ادامه با اول فارس همراه باشید.

خورشت به آلومواد لازم برای ۴ نفر

میوه به : ۲ عدد درشت

گوشت خورشتی : ۳۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

چوب دارچین : ۲ عدد

زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری

آلو بخارا : ۱۰ عدد

شکر : ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

زردچوبه و روغن : به مقدار کافی

طرز تهیه خورشت بهدستور پخت خورشت به و آلو
مرحله اول
ابتدا پیاز را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در قابلمه که برای تهیه خورش در نظر گرفته اید تفت دهید تا پیاز سبک و سرخ شود. پس از سرخ شدن پیاز گوشت خورشتی را به صورت قورمه خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه چوب دارچین را به همراه مقداری فلفل سیاه و ۲ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله سوم
در حین پخت گوشت میوه به را به صورت درشت خرد کنید و چند دقیقه به صورت جداگانه در روغن تفت دهید تا منسجم شود و هنگام اضافه کردن به خورش له نشود. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم.

مرحله چهارم
حالا رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه به که قبلا تفت دادیم به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه به ها کمی نرم شدند آلوهای بخارا را به خورش اضافه می کنیم و دیگر به خورش کاری نداریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد.

مرحله پنجم
در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش نمک خورش را اندازه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم. در ۵ دقیقه پایانی هم آب لیمو ترش و شکر را خوب مخلوط می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. در پایان خورش را به همراه برنج سرو می کنیم.

خورشتنکات پخت خورشت به و آلو

خورش به آلو با مرغ
برای تهیه این خورش خوشمزه با مرغ به دو روش می توانیم عمل کنیم؛ روش اول گوشت مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد کنیم و به خورش اضافه کنیم و روش دوم اینکه گوشت را به صورت تکه ای مانند خورشت مرغ اضافه کنیم.

اگر می خواهید برای دستور بالا گوشت مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد کنید ۶۰۰ گرم گوشت مرغ احتیاج دارید و اگر می خواهید گوشت را به صورت تکه ای به خورش اضافه کنید باید از ۴ تکه گوشت ران یا سینه مرغ استفاده کنید.

مطالب مرتبط

راز ترش و لعابدار شدن خورشت کرفس چیست؟

ترفندهای کلیدی برای لیز و سفت نشدن خورشت بامیه

طرز پخت خورشت دروغگو ، غذای کاملا گیاهی سنتی استان گیلان

نظرات