چاپ کد خبر: 93178
6 شهریور 1401

رازهای مگوی چلو کباب های ارزان در خیابانهای در شیراز

رئیس اتحادیه رستوران‌ها و سفره خانه‌های سنتی شیراز: بعضی کباب‌ها تنها شبیه به کباب است اما در آن چه موادی باشد، خدا داند!
هیچ چیز ارزان نیست، جز کباب گوشت! در این دوره زمانه که گرانی سر به فلک گذاشته و برای خرید یک چیپس و پفک، باید سی یا چهل هزار تومان هزینه کنید، کباب در برخی رستوران ها و بیرون برها ارزان شده است! اگر چه قیمت یک سیخ کباب در برخی رستوران ها بین ۸۰ تا ۱۱۰ هزار تومان است اما طباخی هایی در کلانشهر شیراز پیدا می شوند که یک سیخ کباب را بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان می فروشند. گرانی گوشت، داغ به دل خیلی ها گذاشته و افراد زیادی را از خوردن این ماده غذایی ارزشمند محروم کرده است. با این حال اما معلوم نیست طباخی هایی که کباب ۱۵ هزار تومانی به دست مردم می دهند از کجا گوشت می خرند که یک سیخ کباب را این قدر ارزان به مشتری، عرضه می کنند.

از قدیم گفته اند هیچ ارزانی بی علت نیست و هیچ گرانی، بی حکمت! حکایت کباب های ارزان قیمتی که این روزها اغذیه فروشی های سیار و برخی بیرون برها طبخ می کنند نیز همین است. بعضی رستوران ها و بیرون برهای کوچک در سطح کلانشهر شیراز در این بلبشوی گرانی، غذاهای خورشتی را بین ۳۰ تا ۳۵ هزار تومان و چلوکباب و چلوجوجه را حدود ۴۰ هزار تومان می‌فروشند. در این میان، سئوال خیلی ها این است که چطور یک پرس چلوکباب با گوشتی که هر کیلویی از آن بیش از ۲۰۰ هزار تومان قیمت دارد به این ارزانی است؟! اصلاً با چه گوشتی می‌ شود چنین کوبیده هایی به خورد مردم داد و آیا رستوران چی ها حاضرند از سود خود بگذرند و با قیمت های ارزان با دل مردم راه بیایند؟

کباب یا سنگدان مرغ و آشغال گوشت؟!

هادی صلح جو یکی از فعالان حوزه غذایی تا حدودی این معما را حل می کند و می گوید: برخی چلوکبابی ها مشتری سفت و سختِ آشغال گوشت، پوست و سنگدان مرغ هستند و با تهیه این مواد از مرغ فروشی ها و قصابی ها، همه را با هم چرخ می کنند و به اسم کباب کوبیده به مردم می فروشند.

این شهروند شیرازی با استناد به مشاهدات میدانی خود، تأکید می‌کند: بسیاری از بیرون برها و رستوران هایی که کباب های ارزان قیمت، عرضه می کنند از ضایعات سوسیس، کالباس، گوشت مرغ و گوشت های منجمدی که در حال فاسد شدن هستند استفاده می کنند.

صلح جو که به قول خودش سال ها پیش در یک چلوکبابی فعالیت داشته می گوید: کباب های باکیفیت را با گوشت، پیاز، سبزیجات تازه و تخم مرغ سیخ می زنند اما در کباب کوبیده های بی کیفیت از آشغال گوشت استفاده می شود و برای آن که بوی نامطبوع آن به مشام نرسد، آن را با مقدار زیادی چربی و ادویه های مخصوص مخلوط می ‌کنند و بعد از به سیخ کشیدن در یخچال می گذارند. البته کباب هایی که با آشغال گوشت درست شده اند، بعد از قرار گرفتن در منقل، روی آن ها زرد شده و داخلشان به رنگ قرمز در می آید.

وی معتقد است گرانی سرسام آور غذاهای باکیفیت، مردم را به سمت استفاده از کباب ها و اغذیه های ارزان، سوق داده و عده ای اگرچه برایشان محرز نیست که برخی مواد غذایی چگونه و با چه فرمول هایی تهیه می شود اما حاضرند سلامتی خود را به خطر بیندازند و لب به چنین غذاهایی بزنند.

کبا کوبیده
برخی چلوکبابی‌ها مشتری سفت و سختِ آشغال گوشت، پوست و سنگدان مرغ هستند.

به باور این فعال صنعت غذایی، رفتن به رستوران های گران قیمت، آرزوی خیلی هاست اما مردم عادی برای آنکه مزه کباب یادشان نرود از همین کباب های ارزان قیمت می‌خرند. از طباخی های سطح شهر که بگذریم، بسیاری از اغذیه فروش های سیار در سطح کلانشهر شیراز نیز بدون رعایت نکات بهداشتی، خوراک هایی همچون جوجه، جگر و کباب های بی کیفیت را در شرایط نامناسب طبخ کرده و در ساعات پایانی شب به مشتری قالب می کنند.

صلح جو با اشاره به فعالیت این دسته از اغذیه فروش ها به یکی از خاطرات خود گریز می زند و می گوید که یکی از همکارانش که گیاهخوار است بعد از مدت ها هوس خوردن کباب به سرش زده و با مراجعه به یکی از این واحدها به او گفته اند بیا با خیال راحت، این کباب ها را بخور که هیچ نشانی از گوشت در آن ها نیست.

زمانی ایراد وارد است که در طبخ غذا از گوشت نامناسب استفاده شود

آن طور که رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز می گوید، یک سیخ کباب با فرمولاسیون مشترک در رستوران ها و بیرون برها با دو نرخ متفاوت عرضه می شود.

به گفته دکتر مسعود قنبریان، نرخ کباب ها از نظر میزان وزن و حجم نیز با هم تفاوت دارند و هر واحد غذایی نیز با توجه به فرمولاسیون خود، کباب تهیه می کند. در واقع کباب ها مخلوطی از مواد مختلف هستند و درصدی از نان خشک بهداشتی و پودر سوخاری گرفته تا همبر، سوسیس و کالباس در آن ها استفاده می شود.

رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این نکته نیز اشاره می کند که نرخ کباب کوبیده بر اساس حجم گوشت مصرفی، کم یا زیاد می شود و چون امکان دارد عده ای با استفاده از برخی مواد دیگر و کاهش مقدار گوشت، کباب تهیه کنند، به دلیل آن که مبلغ کمتری هزینه کرده اند، طبیعتاً نیز آن را با بهای کمتری می فروشند.

هر چند به گفته قنبریان در برخی مکان ها این گونه مواد غذایی عرضه می شود اما ایراد اصلی، زمانی وارد است که مسائل بهداشتی رعایت نشود و یا در طبخ غذا از گوشت نامناسب استفاده گردد.

این مسئول با تأکید بر برخورد با متخلفان می گوید: در صورتی که افراد از این واحدهای صنفی، شکایت داشته باشند و ادعا کنند که از گوشت نامناسب برای تهیه غذا استفاده شده، این ادعا در آزمایشگاه، قابل اثبات است. در واقع با هزینه ای که شاکی به آزمایشگاه پرداخت می کند می توان ثابت کرد که در تهیه کباب از چه نوع گوشتی استفاده شده و حتی میزان درصد گوشت مصرفی را نیز تعیین کرد.

به گفته رئیس گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز در صورتی که پروسه تخلف از لحاظ مالی، ثابت شود این مسأله از طریق اتحادیه و در حالی که مربوط به مباحث بهداشتی و استفاده از مواد غیرمجاز باشد از طریق علوم پزشکی پیگیری می شود. با این حساب، پرونده به دادسرا می رود تا حق به حق دار برسد و با فرد متخلف نیز برخورد گردد. البته در این میان، ممکن است عده ای در تهیه کباب از موادی همچون سویا و سنگدان مرغ استفاده کنند که هر چند این موضوع از دیدگاه قنبریان به عنوان یک مقام بهداشتی، منعی ندارد اما یک مقام صنفی می تواند به این مسأله به عنوان یک تخلف ورود کند.

۹۰ درصد شکایات، مربوط به غذاهای بی کیفیت تشریفات و باغ های مجالس عروسی است

رئیس اتحادیه رستوران ها و سفره خانه های سنتی شیراز نیز از مصائب غذاها و کباب های ارزان قیمت، خاطره ها دارد و هنوز یادش نرفته که چند سال پیش، یک نفر به اتحادیه شکایت کرد و گفت که یک بند کفش در کبابی که خریده پیدا کرده است!

کورش باصری صالحی می گوید: کسانی که حاضر به خرید چنین غذاهایی می شوند و از اغذیه فروش های سیار در سطح شهر نمی گذرند باید انتظار این چیزها را هم داشته باشند.

این مسئول صنفی به نقش مهم تغذیه در زندگی انسان، گریز می زند و یادآور می شود: اگر تعداد داروخانه ها از میزان غذا خوری ها بیشتر است ریشه در تغذیه نامناسب دارد.

به قول رئیس اتحادیه رستوران ها و سفره خانه های سنتی شیراز، عده ای از اغذیه فروشان سیار در گرمای ۴۰ درجه، چندین و چند پرس غذا را در شرایط نامناسب در صندوق عقب خودرو نگه می دارند و در جاهای مشخصی از شهر با قیمت ارزان به مشتری می فروشند.

باصری صالحی به این نکته نیز اشاره می کند که نرخ غذا بر اساس کمیت و کیفیت مواد مصرفی، تعیین می شود و اگر برخی رستوران ها یک پرس چلوکباب را ۱۱۰ هزار تومان می فروشند این قیمت بر اساس دو سیخ کباب کوبیده ۱۰۰ گرمی مشخص شده است.

به گفته وی در این میان برخی طباخی ها یا اغذیه فروشان سیار، همین یک پرس چلوکباب را با برنج هندی یا پاکستانی و کباب ۵۰ گرمی بین ۴۰ تا ۶۰ هزار تومان می فروشند.

این مسئول صنفی به این نکته نیز اشاره می کند که عده ای نیز برای تهیه کباب از سویا استفاده می کنند و با پیاز و دنبه آن را به شکل کباب درمی آورند. در واقع تنها شبیه به کباب است اما در آن چه موادی باشد، خدا داند!

بعضی کباب ها را با ران و دست گوسفند یا گوساله می ‌زنند و برخی کباب ها را نیز با گوشت گوساله و سویا تهیه می‌ کنند. با این حال اما به گفته صالحی، بسیاری از فروشندگان با دنبه، سویا و درصد کمی گوشت، کباب سیخ می زنند و علت ارزان ‌فروشی آن ها نیز همین است.

وی به این نکته نیز اشاره می‌کند که یک سیخ کباب ۲۰۰ گرمیِ با کیفیت حداقل بین ۸۵ تا ۱۱۰ هزار تومان قیمت دارد، این در حالی است که کباب های تهیه شده با دنبه و سویا را بسیار ارزان می فروشند.

باصری صالحی معتقد است با ارزان فروشی هیچ گونه برخوردی نمی شود و این خود، یک معضل است. شب ها، منقل های دو و سه متری در بسیاری از خیابان ‌های شهر، علم می ‌شود و به گفته این مقام صنفی از جگر و دل و قلوه گرفته تا همبرگر ذغالی در شرایطی نا مطلوب، طبخ و با قیمت ارزان فروخته می ‌شود.

هر ارزانی بی علت نیست و آن طور که رئیس اتحادیه رستوران ها و سفره خانه های سنتی شیراز می ‌گوید در صنعت غذا فاکتورهایی همچون تازگی و منبع خرید، بسیار اهمیت دارد. در هر حال زیر آسمان شهر شیراز، طباخی ها و اغذیه فروشی هایی هستند که بدون رعایت موازین بهداشتی، غذاهای نا سالم به دست مردم می‌ دهند و میزان تخلفات آن ها بسیار بالاست.

این مسئول صنفی معتقد است مأموران بهداشت بیش از آن که از کوچک یا بزرگ بودن فضای طباخی ها و ارتفاع یخچال های موجود در رستوران ها ایراد بگیرند باید به مسأله اصلی که نظارت بر کیفیت غذاست توجه داشته باشند.

باصری صالحی به این نکته نیز اشاره می ‌کند که بیشترین شکایات مربوط به غذاهای بی کیفیت دفاتر تشریفات و مجالس عروسی است. تبلیغات وسیع ازدواج آسان و ارزان، یکی از موضوعاتی است که صالحی با اشاره به آن، تأکید می ‌کند که ۹۰ درصد شکایت های مطرح شده مربوط به باغ های مجالس عروسی است که غذاهای بی کیفیت سرو می کنند.

صالحی اعتقاد دارد که مردم نباید زیر بار خرید غذاهای ارزان قیمت بروند چرا که قطعاً با ابتلا به بیماری های گوناگون، پس از مدتی باید تاوان آن را پس بدهند.

وی تأکید می ‌کند که اگر مردم از کیفیت غذای رستوران ها یا بیرون برها ناراضی بودند و شکایتی داشتند می ‌توانند به اتحادیه مراجعه کنند تا به گله مندی های آن ها در این رابطه رسیدگی شود.

در هر حال، حل معمای کباب های ارزان، آن قدرها هم سخت و پیچیده نیست. در این میان کافی است ناظران، دست به کار شوند و با نظارت بر واحدهای صنفی متخلف، دود کباب های ارزان را برای همیشه خاموش کنند.”خبر جنوب”

صفر تا ۱۰۰ پرورش مونسترا ” برگ‌انجیری ” گیاه آپارتمانی زیبا

کانال اخبار فوری و بدون سانسور ، کانال اخبار فارسی ، خبر فوری خبر حوادث

 کانال تلگرام 

 کانال واتساپ 

 کانال ایتا

کانال سروش 

 کانال روبیکا

 کانال بله

شما هم نظرتان را برای ما بنویسید

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

فروزان چهارشنبه , ۹ شهریور ۱۴۰۱ - ۳:۰۸

هر جا که فقر باشه ،همه جرمها هم هست این همه گرونی بیداد میکند

نادرشاه افشار سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۲

دنبلان که عالیه ,دمش گرم ,,گوست گرازعالیه ,خداییش درست کنند بفروشندخیلی عالیه اگرگران نشودالان ۵۵کیلویی هست گرازعالیه کبابش هال میده ,,امانبایدمردم سکایت کنند جالبه من شکایت کنم یه عالمه ازکاربشوم چندروز بیکارسوم هزینه کپی پوشه پاسگاه رامن ساکی بدهم وبرای یک شکایت یک وعده غذا پول پنجاه وعده غذاهزینه کنم اخرش هم کدخدایی حل کنند,ان هزینه هاازجیب من رایگان رفت,به سرم امده حتی پوشه برای چندین پرونده پاسگاه ازمن گرفتندوووشکایت نوعی ایجاد اشتغاله که ازجیب شاکی حقوق میگیرندمن پول بذهم تاغذارااز مایش کنند وووچرا وظیفه حکومت چیه؟؟؟تمام این پیگیریها دردنیا با پلیس هست نه شاکی,,

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۱

والا آگر گوشت گراز باشه
عالیه سالمه

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰

اینکه به نرفتن له رستوان کار درست نمیشه بلاخره اونا خم کاسب هستن ولی ناطرین باید مرتب تظارت کنن که متاسفانه نمبکنن

رامین سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۲

دقیقاً میشه بگید پول آزمایشگاه چند میشه؟ راستی پول اسنپ و حقوق کارمند آزمایشگاه هم با ماست؟ لطفاً درست راهنمایی کنید????

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

حالا ک اینقدر ادعاتون میشه میخواین مردمو نصیحت کنید خودتون دست ب کار بشین قیمتارو بیارین پایین حالا ما گوشت هم نمی خوایم ولی بخوابم بریم یه روغن بخریم باید کلی پول بدیم

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۷

یک بار در شیراز یک پرس خوراک کباب کوبیده سفارش دادم . اصلا قابل خوردن نبود . استخوان و عضروف را چرخ کرده بودند و به جای کباب کوبیده به مردم قالب می کردند . عجیب است که مسئولین شهر چنین چیزهایی را می بینتد و سکوت می کنند .

ایراندخت سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷

شاید گوشت گراز باشه این روزا این چیزها هیچ بعید نیست … بیچاره خوک خور متاسفم براتون

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷

شاید گوشت گراز باشه این روزا این چیزها هیچ بعید نیست .. های بیچاره خوک خور متاسفم براتون

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۵

اونا همش گوشت گراز هست که رستوران های با کلاس سرو میکنن

من سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۹

درودبرشما گوشت ازدامدارکیلو۱۲۰میخرندبادلالی میشد ۲۰۰اگر به فکرمردمندخودشون بهترین گوشت رابدند مردم ازدامداربخرندبی واسطه بدندمردم سیخ ۱۵هم نمیشه اینازرزیادیه

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸

درودبرشما گوشت ازدامدارکیلو۱۲۰میخرندبادلالی میشد ۲۰۰اگر به فکرمردمندخودشون بهترین گوشت رابدند مردم ازدامداربخرندبی واسطه بدندمردم سیخ ۱۵هم نمیشه اینازرزیادیه

ایرج سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۲۲

یعنی چی که میگید شکایت شاکی ،این همه اطلاعات تخلف دارین خودتون علیه خاطی اعلام جرم کنین چرا مردم رو به جون هم میندازین

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۳:۲۵

باسلام اول اون کسانی که این داستانو نوشتن وگفتن خودشون از همه آشغال فروش تر هستن وبی وجدان تر بعد کباب وزن داره هر کبابی یه وزنی داره ماکه کبابی داریم هریک کیلو گوشت به چهارده عدد کباب میزنیم وهرسیخی رو بیست میدیم وخدارا شکر خدا برکت میده الان هم بیست سال کارم هست هیچ وقت هم خدا نکرده نونمو با حرام خراب نکردم درضمن گوشت درجه یک عالی به کبابی ها بیست تومان از خرده فروشی کمتره وهرکیلو صدوهشتاده اون کسی که کبابوسیخی به قیمت صدوبیست میده خدارو نمی شناسه وداره ظلم میکنه باید جلو اونو بگیرن که اون از همه وضعش خراب تره این حرفارو دراورده تا خودشنو خوب جلوه بدنفقط میخان تا آستری جیب مردم دست کنن من توشیراز دودست چلو کباب گرفتم چهارصدو پنجاه تو بهترین رستورانش کبابش همون کبابی بود که خودشون میفرمایند وسطش قرمزه وآشغال گوشته که حتی به صاحب رستوران هم تذکر دادم

ناشناس سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۳:۰۸

باسلام اول اون کسانی که این داستانو نوشتن وگفتن خودشون از همه آشغال فروش تر هستن وبی وجدان تر بعد کباب وزن داره هر کبابی یه وزنی داره ماکه کبابی داریم هریک کیلو گوشت به چهارده عدد کباب میزنیم وهرسیخی رو بیست میدیم وخدارا شکر خدا برکت میده الان هم بیست سال کارم هست هیچ وقت هم خدا نکرده نونمو با حرام خراب نکردم درضمن گوشت درجه یک عالی به کبابی ها بیست تومان از خرده فروشی کمتره وهرکیلو صدوهشتاده اون کسی که کبابوسیخی به قیمت صدوبیست میده خدارو نمی شناسه وداره ظلم میکنه باید جلو اونو بگیرن که اون از همه وضعش خراب تره این حرفارو دراورده تا خودشنو خوب جلوه بدن من توشیراز دودست چلو کباب گرفتم چهارصدو پنجاه تو بهترین رستورانش کبابش همون کبابی بود که خودشون میفرمایند وسطش قرمزه وآشغال گوشته که حتی به صاحب رستوران هم تذکرش دادم

یه ایرانی سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱:۲۹

سلام
سال قبل خرداد به عنوان کارمند دامپزشکی شروع به کار کردم
موقع بازرسی از ۱۲قصابی صورتجلسه کشتار غیرمجاز گرفتم و دادم دادگاه. ۱هفته ای شدن جواب ۴ پرونده یکی ۳۰۰جریمه دوتاشون مختومه و یکیشون جالب بود زده بود کشتار غیرقانونی کرده چون خرج خانواده و درامدش از این راهه. الباقی هم بیخیال، یبار اعتراض کردم که چرا ۴تا. ریس شبکه دام شهرستان…
اواسط برج ۴ هم انتقالم دادن یه شهر دیگه. همون موقع منم استعفا دادم و رفتم سر کشاورزی خخخخ
نوش جونتون، هرچی میدن بهمون حقمونه

یه ایرانی سه شنبه , ۸ شهریور ۱۴۰۱ - ۱:۲۹

سلام
سال قبل خرداد به عنوان کارمند دامپزشکی شروع به کار کردم
موقع بازرسی از ۱۲قصابی صورتجلسه کشتار غیرمجاز گرفتم و دادم دادگاه. ۱هفته ای شدن جواب ۴ پرونده یکی ۳۰۰جریمه دوتاشون مختومه و یکیشون جالب بود زده بود کشتار غیرقانونی کرده چون خرج خانواده و درامدش از این راهه. الباقی هم بیخیال، یبار اعتراض کردم که چرا ۴تا. ریس شبکه دام شهرستان…
اواسط برج ۴ هم انتقالم دادن یه شهر دیگه. همون موقع منم استعفا دادم و رفتم سر کشاورزی خخخخ
نوش جونتون، هرچی میدن بهمون حقمونه

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۵

اتفاقا اونا بیش از حد گران میدهند در اردبیل کباب خوب سیخی ۱۵ تا بیست هست گوشت عالی گوسفند راسته کیلیویی ۱۵۰ هست سلطانی ۱۲۰ تومان وشیشلیک بی استخوان ۱۴۰ تومان هست

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۰

انسان گیاهخوار هست علم پزشکی اینو ثابت کرده قتل عام کردن حیوانات و خوردن گوشتشان جز ضرر و خوی وحشی گری داشتن هیچ چیزی برای انسان ندارد دنیا زمانی به آرامش میرسه که تمام موجودات دنیا احساس آرامش داشته باشن اکثر مسائلی که دور و برمون هست کاسبی هست و انسان واقعا نیاز صددرصدی بهش نداره

بهرام دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۷

باعث و بانی همه این بدبختی ها گرونی .تورم و بی نظارتی که روزگار مردم رو سیاه کرده
آقا یه مسافرت کوچیک نمیتونه آدم بره. ما قبلا یه دیدنی میرفتیم یه کیسه چایی میخریدیم ۳۰ هزارتومن نهایتش. الان هر کیسه چایی ۱۲۰ هزازتومن
برای ۵ خانواده خریدیم ۶۰۰ هزارتومن.
یک کیلو شیرینی ۱۷۰ هزارتومن
یه رستوران تو راه یه خانواده ۵ نفره که اصرار ب بچه آوری هم دارن با این اوضاع .هر پرس غذا بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومن. یعنی نزدیک ۱ میلیون فقط یه ناهار برای یه خانواده .

جواد دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۳

همین الان میش و بز زنده کیلویی سی تومن مگه نمیصرفه کیلویی شصت با استخونش گوشت خالصش اصلا ۱۲۰ با یک کیلو گوشت حداقل ۱۵تا سیخ میشه مگه بده حداقل سیخی ۱۵تومن نصف به نصف سوده

حمید دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۸

نمیدانم چرا یک مقام مسئول رسیدگی به این تخلف در حد جنایت را به شکایت مردمی که به دهها دلیل مجبورند از این آشعالها بخورند موکول کرده پس نقش خودش بعنوان ریاست صنف و مدعی العموم این صنف چیست؟

نادر دوانی دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۷

نمیدانم چرا یک مقام مسئول رسیدگی به این تخلف در حد جنایت را به شکایت مردمی که به دهها دلیل مجبورند از این آشعالها بخورند موکول کرده پس نقش خودش بعنوان ریاست صنف و مدعی العموم این صنف چیست؟

حکمت دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۴

من توتشریفات کارمیکردم خیلی هم معروف بود قیمه و خورشت های چندهفته مونده رو توشون فلفل میریختن خوردمردم میدادن شربتی که تودباغ میدادن با اب استخر درست میشد خیلی افتضاح بود

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۸

اینها را همه ولش،کباب فقط کباب دو آتشه ی بروجرد،

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۸

همش گوشت گراز هستش

سهیلا دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷

بچه گول میزنین؟! گوشت میش که کیلو ۱۵۰ نیست زنده بخرن بکشن دستشون کیلو ۱۰۰ هم نمیگیره همون سیخ ۱۵ هم کلی صرفه داره براشون

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۷

خوب چرا نظارت نمیشه .مگه نباید یه مرجعی باشه که به اینا رسیدگی کنه .هر چند فکر کنم همشون با هم شریک هستن که با خیال راحت این کارا را میکنن

ح دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴

خاک بر سر مسیولین

سلما دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۷

جالب اون جا هست که اگر کسی شکایت داره باید پول آزمایشگاه رو بده تا علوم پزشکی بره ببینه آیا کباب سالم بوده یا نه طرف پول کباب داده پول نظارت هم باید بده

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲

سلام شما گفتی گوشت ۲۰۰هزار ولی ۱۶۰هزار هست دنبه هم ۸۰هزار هر یک کیلو گوشت ۱۶سبخ کباب می‌شود یعنی هرسیخ چند

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۳:۴۳

خب نظارت وبازرسی باید بسیارباشد حرف زدن که حل کنندهء خوراک مردم نمیشود

احمدااحمد دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۲:۱۸

همین الان هم که گوست گران هست یک کیلو گوشت ۱۵۰ هزار تومان که ۱۶تا سیخ کباب می دهد هر سیخ دست کبابی حدود ۱۰ هزار تومان بیشتر نمی گیرد که اگر سیخ ۱۵ هزار نومان هم بفروشند هنوز سیخ ۵هزار تومان سود هست بی انصاف اونهایی هستند که کباب می فروشند سیخ ۷۰ هزار تومان

ناشناس دوشنبه , ۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۰:۰۱

مردم اگر حرف من که یک روز داخل کباب سرای..که بعد از باغ … هست کار می کردم اگر ۵ کیلو گوشت برای کباب چرخ می کرد۲ کیلو گوشت فاصدشده و۳ کیلو چربی داخلش میریخت تازه گوشتش گوشت الاغ بود توی این کبابی خیلی کثافت کاری می کنن خیلی

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۴

اصلا ربطی به رستوران گرون و ارزون نداره چون رستورانهای گرون هم همشون گوشت خالص نیست بیشترش آت و آشغال گوشته فقط چون اسمشون دررفته میگن کباب گوشته همشون دروغ میگن فقط فکر سودو منافع بیشترن.. بهتره مردم اصلا رستوران نرن و از بیرون نگیرن همون پولو کمترشو بدن تو خونه خودشون درست کنن

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۳

اصلا ربطی به رستوران گرون و ارزون نداره چون رستورانهای گرون هم همشون گوشت خالص نیست بیشترش آت و آشغال گوشته فقط چون اسمشون دررفته میگن کباب گوشته همشون دروغ میگن فقط فکر سودوکو منافع بیشترن.. بهتره مردم اصلا رستوران نرن و از بیرون نگیرن همون پولو کمترشو بدن تو خونه خودشون درست کنن

نوید یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۲۱:۲۸

ماهموسیخی ۱۵ میگیریم جلو رو خودمون گوشت چرخ میکنن الکی جو‌سازی نکنید

سامان یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۶

والا شما رسانه ها تبلیغ گرانی میکنید و باعث رانی اجناس میشوید. هر سیخ کوبیده ۶۰ گرم هست که حداقل ۲۰ گرم آن پیاز و ادویه هست. گوشت گوسفندی تو شیراز کیلویی ۱۵۰ تومنه یعنی با یک کیلو گوشت بدون استخوان حداقل ۱۵ سیخ کوبیده درست میکنن که با احتساب سیخی ۲۰ تومن یک کیلو گوشت ۳۰۰ تومن کباب در میاره ۵۰ تومن هم هزینه های جانبی یعنی یک کیلو گوشت حداقل ۱۰۰ تومن برای کبابی سود داره

مهدی یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹

شیرازچراتوقزوین ماهم سیخی ۱۵,الی۲۰هزارتومن هستش

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۹

خیال می‌کنی اونایی که گران هستند هم اشغالی بیش نیستند

مردم مجبورند تا به دل بچهاشون نمونه
قیامت تلافی میشود

محمد یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۴

همه چه گران است ومردم هم اصلا توجهع ندارند که محوری اند خود را سیر کنند

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷

نان ماست سالم ودلچسب

Ali یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۳

ادم نخوره نمیمیره ماهی یکی دوبار خونه درست کنید رستوران نرید من تاحالا رنگ رستوران را ندیدم

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹

این شکم کارد بخوره بهتر از گوشت اسبهای مرده وارداتی هست

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۷

خودتون خونه درست کنید وسالم وباهزینه کمترکنارخانواده نوش جان کنید،نگید دلت خوشه ونمیشه که ایناهمش بهانه س

من تاحالا باخانواده یکباربیشتر رستوران نرفتم ،اصلا هم آسمون به زمین نیومده

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۵

گرونی روی همه چیز اثر داره اینم یکیش گرونی باعث فقر و دزدی و کم فروشی میشه و بدنبالش هزاران جرم دیگه شاید همون رستوران خوب گوشت خر بریزه معلوم نیست مهم گوشت بودن نیست باید همون هم که گوشته خالصه چک کنید دقیق

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۴۶

س دروغ است که گوشت کیلو ۲۰۰ تومان است من کره خریدم گوشت برام کیلو ۱۰۰ تومان افتاده

خادمیان یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۹:۱۸

برخی جگرکی های دوره گرد دنبلان گوسفند را که حرام است به اسم خوش گوشت میفروشند و عده ای هم آگاهانه یا ناآگاهنه آنرا میخرند و با لذت نوش جان میکنند.

علی یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۷:۴۷

سلام شروع کنیدبه بازرسی رستورانها وبیرون برهاشمامنتظرنباشیدکه مردم شکایت کنند ممنونم

ناشناس یکشنبه , ۶ شهریور ۱۴۰۱ - ۶:۵۲

سلام مردم مجبورند مصرف میکنن .همون رستوران با کباب ۲۰۰ هزاری هم گوشت درجه یک نیست

آخرین اخبار