قهوه مانند چای طرفداران پر و پاقرص خودش را دارد و تنوع در انواع قهوه، سلایق زیادی را در برمیگیرد. یکی از انواع قهوه که طعمی شیرینتری نسبت به بقیه دارد، قهوه موکا است که در تمام کافهها به صورت سرد و گرم سرو میشود.
در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه قهوه موکا در خانه و به روش باریستاهای حرفهای را آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
قهوه موکا
قهوه از جمله نوشیدنیهایی است که تنوع زیادی دارد و در هر فصل و زمانی قابل مصرف است. اما برخی از قهوهها طعمی منحصربهفرد و خاصتر دارند. قهوه موکا یکی از آنهاست. این نوع از قهوه را میتوانیم هم به صورت داغ و هم به صورت سرد مصرف کنیم.
مواد لازم برای تهیه قهوه موکا
- خامهی قنادی: ۲ قاشق غذاخوری
- شکلات تکهای: ۳ عدد
- قهوه اسپرسو: یک چهارم پیمانه
- پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- شیر: یک پیمانه
- آب جوش: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه قهوه موکا
۱-برای تهیهی یک قهوه موکای خوشمزه، ابتدا شکلات تختهای را به همراه شکر، پودر کاکائو و آب جوش مخلوط میکنیم تا یک مایهی شکلاتی غلیظ حاصل شود.
۲-در این مرحله شیر را به همراه خامهی قنادی روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد. البته دقت کنید که شیر زیاد نجوشد؛ به دمای جوش که نزدیک شد کافی است.
۳-بعد از اینکه شیر گرم شد برای تزیین روی قهوه، با یک همزن کفساز، شیر را به خوبی هم میزنیم تا یک کف شیر خوب آماده شود.
۴-حال تمامی مواد آماده شده است؛ کافی است آنها را به صورت لایه لایه ریخته تا شکل آن به شکل قهوه موکا حرفهای نزدیک شود. ابتدا سس شکلاتی را درون لیوان سرو ریخته، سپس اسپرسوی داغ را درون آن میریزیم.
۵.در آخر شیر جوشیده شده را به آرامی روی مابقی مواد میریزیم و با کف شیر و مقداری پودر کاکائو روی قهوه موکا را تزیین میکنیم و سرو میکنیم.
نظرات