طرز تهیه املت خوشمزه تن ماهی با رب گوجه و پیاز

    املت تن ماهی یکی از انواع املت ها می باشد که با تن ماهی تهیه می شود و بسیار خوشمزه و سیر کننده می باشد و برای شروع یک روز خوب و یا عصرانه دلچسب و یا حتی یک شام خوشمزه همراه با نان تازه بسیار خوشمزه می باشد شاید این املت برای شما نام […]

  املت تن ماهی 3 

املت تن ماهی یکی از انواع املت ها می باشد که با تن ماهی تهیه می شود و بسیار خوشمزه و سیر کننده می باشد و برای شروع یک روز خوب و یا عصرانه دلچسب و یا حتی یک شام خوشمزه همراه با نان تازه بسیار خوشمزه می باشد شاید این املت برای شما نام آشنا باشد و از طعم و مزه خوب آن آگاه باشید شما به دلخواه می توانید از تن ماهی رژیمی یا ساده و یا حتی طعم دار در تهیه این املت استفاده کنید.
اگر شما با خوردن صبحانه خوشمزه و مقوی روز خود را شروع کنید احساس سر زندگی و انرژی بیشتری خواهید داشت.

در این مطلب طرز تهیه املت تن ماهی با رب گوجه و پیاز را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

این املت ماهی ساده برای صبحانه سریع هفته یا صبحانه آخر هفته عالی است. از ابتدا تا انتها ، باید کمتر از ۱۵ دقیقه طول بکشد. اگر صبح ۱۵ دقیقه وقت ندارید ، حتی می توانید شب قبل آن را آماده کنید.

اسنک تن ماهی یکی از انواع اسنک ها می باشد که همان طور که از نامش مشخص است از تن ماهی استفاده می شود …

طرز تهیه املت تن ماهی ساده با رب گوجه و پیاز

۱- آماده سازی تن ماهی

ابتدا باید تن ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید شاید درست باشد که تن ماهی همراه با مواد سرخ می شود ولی برای پیشگیری از مسمومیت حتما این کار را انجام دهید زیرا در تن ماهی باکتری کشنده به نام کلستردیوم بوتولنیوم وجود دارد که به خودی دچار مسمومیت نمی شود و سمی که از آن تولید می شود این کار را می کند پس تن ماهی را داخل آبجوش انداخته و بجوشانید سپس درب آن را باز کنید تا خنک شود.

۲- تفت دادن پیاز و رب

در ادامه پیاز را پوست بگیرید و به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود وقتی به این مرحله رسید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا رب کاملا سرخ شود و بوی خامی رب از بین برود.

۳- افزودن تن ماهی

در ادامه تن ماهی را اضافه کنید و به همراه پیاز و رب کاملا سرخ کنید بهتر است برای چرب نشدن املت روغن تن ماهی را دور بریزید حالا تکه های تن ماهی را خوب سرخ کنید تا مواد یکدست و تن ماهی را باز کنید.

مرحله چهارم: تهیه املت تن ماهی

در ادامه تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و دانه دانه اضافه کنید و بعد نمک و فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید و کمی بعد که تخم مرغ خود را گرفت شود به هم زدن کنید تا یکدست شود سپس به همراه ریجان تازه و لیموترش و نان تازه سرو کنید. 

املت تن ماهی 4

املت تن ماهی 2

املت تن ماهی 1

مطالب مرتبط

طرز تهیه املت سبزیجات با گودا برای صبحانه

املت لوبیا شاپوری یک صبحانه لذیذ و پر طرفدار+طرز تهیه

چرا املت بوی زهم تخم مرغ می دهد؟ + فوت و فن های پخت

نظرات

  • محمود

    تاریخ : ۱۸ - مرداد - ۱۴۰۰

    سلام شما این دستور پخت را خودت خواندییکبار بخونش ببین چی نوشتی