املت چه از نوع خانگی و درست شده با گوجهفرنگی تازه و چه از نوع قهوهخانهای چرب و ربی آن، غذایی است که نمیتوان دست رد به آن زد. این ترکیب خوشمزه علاوه بر صبحانه، برای میانوعده و حتی شام هم گزینهای خوشمزه، مقوی و ایدئال است.
در این مطلب از مطالب آموزش آشپری تصویری میخواهیم طرز تهیه املت گوجهفرنگی به روشی جدید و جذاب را آموزش دهیم که بچهها هم از آن بهشدت استقبال میکنند.
طرز تهیه املت گوجهفرنگی حلقهای
املت گوجهفرنگی حلقهای، یکی از انواع املتهای گوجهفرنگی است که نسبت به املتهای معمولی به صورت مجلسیتر تهیه میشود و میتواند یک گزینهی عالی برای کودکانی باشد که اشتهای کمی دارند.
مواد لازم
- تخممرغ: یک عدد
- گوجهفرنگی متوسط: ۲ عدد
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: از هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه املت گوجهفرنگی حلقهای
۱-برای شروع ابتدا گوجهفرنگیها را میشوییم و سپس به صورت حلقهای، برشهایی به قطر نیم سانتیمتر میزنیم.
۲-حال به کمک یک چاقوی تیز یا یک استکان، داخل گوجهفرنگی را برش میزنیم و قسمت میانی آن را جدا میکنیم.
۳.
حال قسمتهای میانی گوجهفرنگی را خوب ساطوری و ریز میکنیم.
۴-حال برای آماده کردن املت، ابتدا تخممرغ، گوجههای ساطوری شده، پنیر پیتزا و ادویهها که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پودر پاپریکا هستند را با هم مخلوط میکنیم تا کاملا ترکیب شود.
۵-در این مرحله از مواد آماده شده درون گوجههای حلقه شده میریزیم و درون تابهی داغ با کمی روغن، دو طرف آن را بهخوبی سرخ میکنیم تا طلایی و برشته شود.
نظرات