![بهترین ترین خودروهای مورد علاقه خانمها در بازار ایران بهترین ترین خودروهای مورد علاقه خانمها در بازار ایران](https://avalfars.ir/wp-content/uploads/2024/06/ایکس-33-2.jpg)
اگر شما هم از عاشقان سینه چاک انواع آش و سوپ هستید حتما این روش و طرز تهیه سوپ جو با مرغ که به روش سرآشپز رستوران های ۵ ستاره تهیه و سرو میشود برایتان بسیار جالب است. فرقی نمیکند در چه فصلی از سال باشیم. سوپ جو همیشه میتواند به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه و گرم یا یک پیش غذای عالی و منحصر به فرد در مهمانی ها زینت بخش میز خوراکی های شما باشد. در این دستور تهیه هم روش تهیه سوپ جو قرمز و هم سوپ جو سفید یعنی با شیر یا خامه را به شما آموزش می دهیم. با بخش آموزش های آشپزی اول فارس همراه باشید.
ابتدا سینه مرغ را با کمی پیاز و برگ بود در یک قابلمه متوسط به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. وقتی پخت آب مرغ را صاف کنید و کنار بگذارید و سینه مرغ را به قطعات مکعبی کوچک خرد کنید.
حالا در یک تابه کمی پیاز را با روغن زیتون تفت دهید. هویج رنده شده را اضافه کنید. سیر خردشده را هم اضافه کنید. اگر به طعم قارچ علاقه دارید چند عدد قارچ تازه خرد شده را هم اضافه کنید. بعد از چنددقیقه تفت دادن سبزیجات قطعات مرغ و جو پرک شسته شده را هم به قابلمه بیفزایید و آب مرغ و نمک و فلفل را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا بپزد.
پس از پخت کامل سبزیجات با آب مرغ شیر یا خامه را به سوپ تان اضافه کنید و با جعفری تازه خرد شده سرو کنید. برای چاشنی این سوپ می توانید از آبلیموی تازه هم استفاده کنید.
بعضی ها طعم سوپ جو با شیر یا خامه را نمی پسندند و دلشان می خواهد سوپ جو قرمز داشته باشند. از این رو وقتی همه سبزیجات را با آب مرغ ترکیب کردید دو عدد گوجه فرنگی تازه یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی هم به موادتان اضافه کنید و هنگام سرو به جای افزودن خامه فقط جعفری تازه خرد شده را به سوپ بیفزایید.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید