خانوادهآشپزی

طرز تهیه سیر ترشی + نکات مهم و خواص آن

ترشی سیر یکی از محبوب ترین ترشی ها است که یک مزه ی عالی به همراه اکثر غذاها است.ترشی سیر علاوه این که مزه ای بسیار عالی است خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد.در ادامه قصد داریم به شما نحوه ی درست کرد این ترشی خوشمزه را به شما بیاموزیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیر ترشی

خواص ترشی سیر

  • سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون است.
  • سیر ترشی اشتها آور است
  • کمک به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم
  • سبب کاهش کلسترول خون میشود.
  • فواید ترشی سیر برای ضد عفونی کنندگی معده و محیط دهان
  • از بین بردن آفت دهان
  • باز کننده عروق قلب قلبی
  • بهبود کارکرد روده ها
  • خاصیت ضد سرطان
  • کمک به هضم غذا
  • دفع سم ها از کبد با ترشی سیر
  • فواید سیر ترشی برای از بین بردن ویروس
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • پایین آورنده غلظت خون
  • ضد انعقاد خون

طرز تهیه ترشی سیر

مواد لازم سیر ترشی 

سیر : ۱ کیلو
سرکه سیب و یا انگور : به میزان لازم
نمک : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سیر ترشی 

مرحله اول : 

ریشه سیر ها را با کمک یک چاقو جدا کنید. سپس پوست آن را به جز لایه آخر بگیرید.سیر ها را شسته و بگذارید تا در آفتاب خشک شوند.

مرحله دوم : 

سیر ها را داخل ظرف مخلوص ترشی تان بچینید.

مرحله سوم : 

نمک را به سیر ها اضافه کنید.

مرحله چهارم :

سرکه را آرا آرام روی سیر ها بریزید و تا سر ظرف پر کنید.

مرحله پنجم : 

درب شیشه را محکم ببندید تا هوا درون آن نباشد.

طرز تهیه سیر ترشی

نکات مهم در تهیه گل سیر ترشی

۱-برای تهیه ی سیر ترشی بعد از شستن سیر ها حتما آنها را خشک کنید.

۲-یکی از دلایل خراب شدن و تغییر رنگ سیر، میتواند نم و رطوبت سیر باشد به همین علت حتما بعد از شستن و آبکشی سیر آن را در معرض هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شود.

۳-برای داشتن یک ترشی سیر جا افتاده حتما حداقل ۷ ماه به آن زمان بدهید، زیرا بسیاری از افراد معتقدند که هر چه ترشی سیر مدت زمان بیشتری نگه داشته شود خواص آن افزایش می یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا