ترشی سیر یکی از محبوب ترین ترشی ها است که یک مزه ی عالی به همراه اکثر غذاها است.ترشی سیر علاوه این که مزه ای بسیار عالی است خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد.در ادامه قصد داریم به شما نحوه ی درست کرد این ترشی خوشمزه را به شما بیاموزیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
خواص ترشی سیر
مواد لازم سیر ترشی
سیر : ۱ کیلو
سرکه سیب و یا انگور : به میزان لازم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سیر ترشی
مرحله اول :
ریشه سیر ها را با کمک یک چاقو جدا کنید. سپس پوست آن را به جز لایه آخر بگیرید.سیر ها را شسته و بگذارید تا در آفتاب خشک شوند.
مرحله دوم :
سیر ها را داخل ظرف مخلوص ترشی تان بچینید.
مرحله سوم :
نمک را به سیر ها اضافه کنید.
مرحله چهارم :
سرکه را آرا آرام روی سیر ها بریزید و تا سر ظرف پر کنید.
مرحله پنجم :
درب شیشه را محکم ببندید تا هوا درون آن نباشد.
نکات مهم در تهیه گل سیر ترشی
۱-برای تهیه ی سیر ترشی بعد از شستن سیر ها حتما آنها را خشک کنید.
۲-یکی از دلایل خراب شدن و تغییر رنگ سیر، میتواند نم و رطوبت سیر باشد به همین علت حتما بعد از شستن و آبکشی سیر آن را در معرض هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شود.
۳-برای داشتن یک ترشی سیر جا افتاده حتما حداقل ۷ ماه به آن زمان بدهید، زیرا بسیاری از افراد معتقدند که هر چه ترشی سیر مدت زمان بیشتری نگه داشته شود خواص آن افزایش می یابد.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید