چاپ کد خبر: 141835
11 اردیبهشت 1403

طرز تهیه سیر ترشی + نکات مهم و خواص آن

ترشی سیر یکی از محبوب ترین ترشی ها است که یک مزه ی عالی به همراه اکثر غذاها است.ترشی سیر علاوه این که مزه ای بسیار عالی است خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد.در ادامه قصد داریم به شما نحوه ی درست کرد این ترشی خوشمزه را به شما بیاموزیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیر ترشی

خواص ترشی سیر

  • سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون است.
  • سیر ترشی اشتها آور است
  • کمک به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم
  • سبب کاهش کلسترول خون میشود.
  • فواید ترشی سیر برای ضد عفونی کنندگی معده و محیط دهان
  • از بین بردن آفت دهان
  • باز کننده عروق قلب قلبی
  • بهبود کارکرد روده ها
  • خاصیت ضد سرطان
  • کمک به هضم غذا
  • دفع سم ها از کبد با ترشی سیر
  • فواید سیر ترشی برای از بین بردن ویروس
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • پایین آورنده غلظت خون
  • ضد انعقاد خون

طرز تهیه ترشی سیر

مواد لازم سیر ترشی 

سیر : ۱ کیلو
سرکه سیب و یا انگور : به میزان لازم
نمک : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سیر ترشی 

مرحله اول : 

ریشه سیر ها را با کمک یک چاقو جدا کنید. سپس پوست آن را به جز لایه آخر بگیرید.سیر ها را شسته و بگذارید تا در آفتاب خشک شوند.

مرحله دوم : 

سیر ها را داخل ظرف مخلوص ترشی تان بچینید.

مرحله سوم : 

نمک را به سیر ها اضافه کنید.

مرحله چهارم :

سرکه را آرا آرام روی سیر ها بریزید و تا سر ظرف پر کنید.

مرحله پنجم : 

درب شیشه را محکم ببندید تا هوا درون آن نباشد.

طرز تهیه سیر ترشی

نکات مهم در تهیه گل سیر ترشی

۱-برای تهیه ی سیر ترشی بعد از شستن سیر ها حتما آنها را خشک کنید.

۲-یکی از دلایل خراب شدن و تغییر رنگ سیر، میتواند نم و رطوبت سیر باشد به همین علت حتما بعد از شستن و آبکشی سیر آن را در معرض هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شود.

۳-برای داشتن یک ترشی سیر جا افتاده حتما حداقل ۷ ماه به آن زمان بدهید، زیرا بسیاری از افراد معتقدند که هر چه ترشی سیر مدت زمان بیشتری نگه داشته شود خواص آن افزایش می یابد.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار