چاپ      کد خبر: 85739
15 خرداد 1401

طرز تهیه کتف و بال کریسپی خوشمزه

بال کریسپی یکی از انواع روش های پخت بال می باشد که شما می توانید به دلخواه از ترکیب بال و کتف برای تهیه این غذای خوشمزه استفاده کنید. بال ها همیشه یک کباب پرطرفدار هستند که می توانید در کنار غذا ها و کباب های خود سرو کنید.

شما می توانید بال کریسپی را با سس های مختلف برای یک وعده غذایی تهیه و میل کنید. بال کریسپی به دلیل اینکه یک لایه آرد و ادویه روی آن قرار دارد و داخل روغن داغ سرخ می شود بسیار لذیذ و ترد است و شما می توانید به دلخواه آن را در فر نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه بال کریسپی

  • بال ۱ کیلوگرم
  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • سس خردل ۱ ق غذا خوری
  • روغن زیتون ۲ ق غذا خوری
  • سیر ۲ حبه
  • سس قرمز ۱ ق غذا خوری
  • سویا سس ۲ ق غذا خوری
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا به مقدار لازم

    مرحله اول

    برای تهیه بال کریسپی در ابتدای کار بال های مرغ را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و چاشنی زعفران را به همراه چاشنی تند به آن ها اضافه می کنیم، سپس بال های مرغ را ماساژ می دهیم تا به مواد طعم دهنده آغشته شوند.

  • مرحله دوم

حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت کند تا مزه ها به خورد بال مرغ بروند. پس از گذشت این زمان آرد را به همراه نمک، فلفل سیاه، پولبیبر و پودر سیر درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه بال های مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم و در ابتدا درون مخلوط آرد می غلطانیم تا سطح بال ها را کاور کند، سپس خارج می کنیم و درون کاسه حاوی آب و یخ قرار می دهیم تا سطح بال ها کاملا خیس شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه بال مرغ را درون کاسه حاوی آب و یخ قرار دادیم، خارج کرده و مجددا درون کاسه حاوی مخلوط آرد قرار می دهیم تا سطح بال کاملا به آرد آغشته شود. در ادامه به همین ترتیب بال های مرغ را آماده سرخ کردن می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به اندازه ای که بال های مرغ درون آن شناور بمانند روغن می ریزیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس بال های مرغ را درون روغن می اندازیم.

مرحله ششم

در ادامه اجازه می دهیم بال های مرغ کاملا سرخ و مغز پخت شوند، سپس از تابه خارج می کنیم و روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کاملا خارج شود. حالا به سراغ آماده کردن سس می رویم.

مرحله هفتم

برای درست کردن سس، ابتدا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شیر را به آن می افزاییم. پس از گرم شدن شیر، خامه را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم تا خامه درون شیر حل شود.

مرحله هشتم

پس از گذشت این زمان پنیر چدار را به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا پنیر درون سس حل شود. پس از اینکه پنیر آب شد، چاشنی سبزیجات را به آن می افزاییم، سپس مخلوط می کنیم تا مایه سس ترکیب و یکدست شود.

مرحله نهم

در نهایت بال های کریسپی را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به دلخواه با مقداری جعفری خرد شده تزیین می کنیم. در آخر سس مخصوص را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه بال مرغ سرو می کنیم.

  • نکات کلیدی در تهیه بال کریسپی خوشمزه و رستورانی

    1. می توانید در انتها بال ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید و بعد با سس دلخواه سرو کنید.
    2. می توانید برای مرینت کردن بال ها از ادویه های دلخواه خود استفاده کنید.
    3. افزودن سویا سس اختیاری می باشد و می توانید آن را حذف کنید.
    4. افزودن سس خردل و کچاب باعث نرم تر شدن بال ها می شوند.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار