کوکو سبزی یکی از انواع پرطرفدار کوکوهاست که طعم بی نظیری دارد.طرز تهیه آن بسیار ساده است اما برای وا نرفتن آن دانستن نکاتی ضروری است که در ادامه همراه با طرز پخت آن در این مطلب به آن اشاره می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی
سبزی کوکویی خرد شده: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۳ عدد
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه کوکو سبزی
مرحله اول:
سبزی را داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس پیاز رنده شده و سیر رنده شده را اضافه کنید و بعد تخم مرغها را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.
مرحله دوم:
گردوی خرد شده و زرشک را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید. ماهی تابه نچسب را روی اجاق گاز بگذارید و روغن بریزید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو سبزی را داخل ماهی تابه بریزید و درب آن را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید یک طرف کوکو سرخ شود؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود.
برای وا نرفتن کوکو سبزی چه باید کرد ؟
- از تخم مرغ بیشتری استفده کنید.
- از تابه نچسب مناسب استفاده کنید.
- برای وا نرفتن سبزی مقداری آرد به آن اضافه کنید.
- روغن برای سرخ کردن کوکو باید کاملا داغ شده باشد.
- ابتدا تخم مرغ ها را جداگانه هم بزنید و بعد سبزی را اضافه کنید.
- از مقدار خیلی کم جوش شیرین برای وا نرفتن کوکو سبزی استفاده کنید.
- اگر سبزی یخی بود باید اجازه دهید یخش کاملا آب شود.چون سبزی یخ زده آب می ندازد.
- حتما باید یک طرف کو کو سرخ شود و سمتی که رو به بالاست کاملا حالت پخته و سفت پیدا کند و بعد برگردانده شود.
- اجازه دهید یخ سبزی کاملا آب شود و بعد یک عدد پیاز را رنده کنید و به سبزی اضافه کنید و سبزی را روی حرارت کم قرار دهید تا آبش کاملا تبخیر شود و
- وقتی آب سبزی کاملا کشیده شد ، حرارت را خاموش کنید و بگذار سبزی خنک شود.
نظرات