مواد لازم:
آرد سفید نصف لیوان
نشاسته گل هم بهش میگن نصف لیوان
آب ولرم نصف لیوان
ماست ۴ قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره ۱ ق مرباخوری
گلاب ۱ قاشق غذاخوری
زعفران غلیظ ۱ قاشق مرباخوری
خمیرمایه ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکر و آب ولرم روباهم مخلوط میکنیم و هم بزنید تا حل بشه بعد خمیر مایه رو اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه استراحت میدیم تا خمیرمایه عمل بیاد و پف کنه.
نشاسته و ماست روباهم مخلوط میکنیم
تا کاملاًصاف و یکدست بشه اگه خیلی سفت بود کمی ماست اضافه کنید
بعد خمیرمایه عمل اومده، روغن و آرد رو اضافه میکنیم هم میزنیم تا یکدست بشه.حالا گلاب و زعفران غلیظ رو اضافه میکنیم اگه موادشل بودیکم آرداگه سفت بودیکم گلاب میریزیم روی ظرف رومیپوشانیم وحدود۷ تا۸ ساعت استراحت میدیم(داخل یخچال) مواد را شب بزارید تا صبح استراحت کنه خیلی بهتره بعد از استراحت داخل ظرف سس میریزیم وداخل روغن داغ سرخ میکنیم وبعد داخل شهد ولرم میندازیم.
زولبیا رو داخل روغن داغ سرخ کنید
مایه زولبیا رو رو از بیرون به سمت مرکز بریزید اینطوری زولبیا شکیل تری خواهید داشت
بعد از اینکه یک سمتش سرخ شد برگردونید تا سمت دیگه هم سرخ بشه
بلافاصله بعد از سرخ شدن زولبیا رو بندازید توی شهد گرم نه داغ.
.
شربت
شکردولیوان،آب یک لیوان،جوهرلیمونوک قاشق ق چ،زعفران یک قاشق چ،گلوکزیک قاشق غ،گلاب ۳ قاشق غ،هل چنددانه،
آب وشکرمیزاریم باشعله زیادتاجوش بیادبعدشعله روکم کرده کف روشومیگیریم و اطرافشو با برس آبلیمو میمالیم،بعداز ده دقیقه گلوگز و جوهرلیمو رو اضافه میکنیم ودرآخرهل وگلاب وزعفرون رو میریزیم،دقت کنید شربت رواصلا هم نزنید.
ف ش
تاریخ : ۱۶ - بهمن - ۱۴۰۱
سلام چرا زولبیای من نازک و پف نمیکنه که شهد خوب درونش بره