نکات شگفت انگیز و خوشمزه برای پختن انواع غذاها

ذر این گزارش نکات آشپزی جالب  برای خوشمزه شدن غذاها در اول فارس امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد. آشپزی دنیایی است که نکات جالبی در خود دارد که بزرگان فقط با تجربه به آن می رسیدند ولی اکنون شما به راحتی می توانید بسیاری از این نکات را با خواندن این […]

نکات آشپزی خوشمزه 2

ذر این گزارش نکات آشپزی جالب  برای خوشمزه شدن غذاها در اول فارس امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.

آشپزی دنیایی است که نکات جالبی در خود دارد که بزرگان فقط با تجربه به آن می رسیدند ولی اکنون شما به راحتی می توانید بسیاری از این نکات را با خواندن این مطلب فرا گیرید.

نکات اولیه آشپزی

امیدواریم این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد.در این مطلب اصول اولیه آشپزی را برای شما بیان می کنیم..

راه حل از بین بردن بوی غذا

از نکات کوتاه آشپزی این است که گاهی از پختن غذا های متفاوت محل سکونت شما بوی خوبی نمیگیرد، چند راهکار برای از بین ببردن بوی غذاهای متفاوت داریم، اول این که میتوانید از دود خاکشیر یا اسپند استفاده کنید که دود اسپند باعث ضد عفونی کردن محیط شما میشود و دوم این که با اتش زدن چوب دارچین بوی نامطبوع غذا را کاملا از بین ببرید.

نکاتی چشم گیر درباره رب گوجه فرنگی در آشپزی

زنان خانه دار بدانید، وقتی میخواهید رب خوشرنگ و زیبا داشته باشین به هیچ وجه اب سفید گوجه خورد شده را بیرون نریزید تا ربی خوشرنگ داشته باشید.

این کار باعث میشود املاح معدنی در گوجه که برای بدن بشدت مفید است از بین برود و همچنین گرفتن اب سفید از گوجه باعث زود تر کپک زدن رب میشود.

میتوان برای خوشرنگ شدن رب از ظروف استیل موقع جوشاندن گوجه استفاده کرد.

اگر از مقداری روغن مایع روی ظرف رب استفاده کنید دیگر رب فاسد و خراب نخواهد شد.

راهکار های خارج شدن سریع نمک از نمک پاش ها

از چند عدد دانه برنج خشک لا به لای نمک در نمک پاش استفاده کنید با این روش نمک به راحتی خارج میشود.

پودر کردن فلفل به آسانی

از نکات آشپزی حرفه ای این است که یک از اصلی ترین نکات پودر کردن فلفل این است که حتما در فضای باز این کار را انجام دهید.

برای نرفتن گرده فلفل به داخل دهان و بینی از چند عدد برگ دستمال خیس شده استفاده کنید و جلوی تنفس خود قرار دهید در این وقت فلفل را اسیاب کرده و مدت کوتاهی صبر کنید فلفل در اسیاب ته نشین شود و بعد درب طرف را باز کنید.

وقتی کار با اسیاب کردن فلفل به اتمام رسید دستانتان را با اب و صابون خوب بشویید، مراقب باشید دستانتان را به صورت و چشم نزنید چون باعث سوزش شدید چشم میشود.

استانبولی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و خاص ایرانی است که معمولا در همه خانه ها پخته می شود…

نکاتی مهم در رابطه با زودپز

وقتی از زودپز استفاده میکنید به هیچ عنوان بعد از خاموش کردن شعله روی ان اب نریزید چون احتمال منفجر شدن زودپز زیاد است و همینطور باعث دیر پز شدن زودپز میشود و دیگر غذا را سریع نمیپزد.

دستگاه بخار پز به روش خانگی

از نکات آشپزی جالب این است که میتوان برای داشتن دستگاه بخار پز خانگی از قابلمه و ابکش استیل استفاده کرد به این روش که قابلمه را مقداری اب ریخته و ابکشی روی قابلمه قرار دهید به اندازه ایی که ابکش در اب فرو نرود و فاصله داشته باشد در این زمان از موادی که میخواهید اب پز کنید داخل ابکش بگذارید زیر شعله را روشن کرده تا بپزد با این روش میتوانید هر مواد غذایی را بخار پز کنید.

نکات آشپزی خوشمزه 3

تاثیر گداشتن گوش ماهی در سماور و کتری

اگر از اهک موجود در اب عذاب میکشید بهتر است چند عدد گوش ماهی داخل اب سماور یا کتری بیندازید این کار موجب جذب اهک اب میشود.

راه حلی برای جلوگیری از تعغیر رنگ و سیاهی ظرف های الومینیومی

وقتی میخواهید حبوبات را با ظروف الومینیومی بپزید کافیست چند قطره سرکه یا ابلیمو داخل اب بریزید این روش هم از سیاه شدن ظرف جلوگیری میکند و هم این که باعث خوشمزه تر شدن حبوبات میشود.

یک راهکار عالی برای سریع جوش آمدن آاب

با ریختن نمک در ظرفی که قرار است اب بجوش اید میتوانید سرعت جوش امدن اب را چند برابر کنید.

روش زود جوش امدن اب سماور

از نکات آشپزی خوشمزه این است که وقتی برای زود جوش امدن اب سماور عجله دارید میتوانید اب ان را تا نیمه پر کیند وقتی اب ولرم شد نیمه دیگر اب را هم اضافه کنید.

سالاد الویه یکی از سالادهای محبوب مدیترانه است که با استفاده از مواد خام تازه و ساده تهیه می شود….

ترفند های اشپزی در مسافرت

در مواقع مسافرت به خارج از شهر اگر به اجاق گاز دسترسی نداشتید میتوانید برای وعده های غذایی از اتش استفاده کنید اما برای جلوگیری از سیاه شدن ظروف روی اتش میتوانید خمیر ریش را به روی ظروف بمالید و بعد روی اتش قرار دهید.

چکار کنیم کوفته ما وا نرود

اگر از ارد و تخم مرغ به مواد کوفته اضافه کنید و حرارت اجاق را بالا ببرید کوفته های شما سالم میمانند.

وقتی که غذای شما پر از فلفل شد

یک ترفند بسیار جالب برای رفع تندی بیش از حد غذاهایتان این است که وقتی غذا خیلی تند میشود قبل از براداشتن ان از روی حرارت کافیست چند قطره لیمو ترش تازه به ان اضافه کنید و خوب مخلوظ کنید به طرز چشم گیری اب لیمو ترش تندی غذا را از بین میبرد.

وقتی حبوبات پخته بی نمک شد

اگر بعد از پخت حبوبات متوجه بی نمکی ان شدید هیچ وقت از نمک خشک بر روی حبوبات استفاده نکنید کافیست مقداری اب نمک اماده کنید و روی حرارت گذاشته تا نمک حل شود و بعد اب نمک را روی حبوبات بریزید با این روش نمک بخورد حبوبات پخته میرود.

لعاب دار کردن آش رشته

برای این کار کافی است که کمی بلغور همراه با حبوبات خیس کنید و به آش اضافه کنید تا لعاب دار تر شود و هم خوشمزه تر.

ترد شدن گوشت

اگر می خواهید غذایی بپزید مانند استیک که به ترد شدن گوشت نیاز دارید کافی است که مخلوطی از سرکه و روغن زیتون را روی تمان قسمت های گوشت بمالید.

کش آمدن پنیر پیتزا

اگر تمایل دارید که پنیر پیتزای شما کش بیاید قبل از اینکه داخل فر قرار دهید کمی آب روی آن اسپری کنید.

خوشمزه شدن کتلت

برای اینکه کتلت خیلی خوشمزه درست کنید کافی است به همان مواد قبلی کمی زیره و پودر آویشن اضافه کنید.

خوشمزه شدن قورمه سبزی

یکی از اصلی ترین نکات برای خوشمزه شدن قورمه سبزی این است که یک ساعت قبل از سرو به آن رب انار اضافه کنید.

نکات آشپزی خوشمزه 1

راز پختن تخم مرغ آبپز

اگر نمی دانید تخم مرغ های شما پخته اند یا نه کافی است آنها را بچرخانید تخم مرغی که خوب بچرخد پخته است.

جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به هم

برای اینکه ماکارونی و لازانیا شما به هم نچسبد و خوش رنگ شود کافی است که مقداری زردچوبه به ان اضافه کنید.

راز خوشمزه شدن قیمه

یکی از راحت ترین و حرفه ای ترین کارها در پخت خورشت قیمه این است که در آخر پخت چند قطره گلاب اضافه کنید و سریع زیر خورشت را خاموش کنید.

راز خوشمزه شدن لوبیا پلو

برای خوشمزه شدن این غذا کافی است که در انتهای پخت غذا یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید.

شما هم اگر نکته یا نظری دارید برای ما بنویسید

راهنمای خرید میوه برای شب عید به روش حرفه ای ها

۱۸ خاصیت عجیب و غریب زنجبیل که باید بدانید

مطالب مرتبط
برچسب‌ها:

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نظرات