هشدار دادستان مرکز استان فارس در خصوص تغییر کاربری غیر مجاز اراضی و قلع و قمع ابنیه احداثی در آنها

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس هشدار داد افرادی که در فضای مجازی مبادرت به شایعه سازی و ترغیب به اقدامات خلاف قانون در زمینه تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کنند و یا با اغوا و فریبکاری در حوزه اراضی موجبات ضرر و زیان افراد جامعه شوند؛ تحت تعقیب قضائی قرار خواهند گرفت. سید […]

مصطفی بحرینی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان فارس هشدار داد افرادی که در فضای مجازی مبادرت به شایعه سازی و ترغیب به اقدامات خلاف قانون در زمینه تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کنند و یا با اغوا و فریبکاری در حوزه اراضی موجبات ضرر و زیان افراد جامعه شوند؛ تحت تعقیب قضائی قرار خواهند گرفت.
سید مصطفی بحرینی با بیان اینکه حفاظت از عرصه های کشاورزی و جلوگیری از فعالیت های سودجویان نیازمند عزم و اراده عمومی است گفت: شهروندان باید هوشیار باشند تا در دام سودجویان گرفتار نشوند.
این مقام قضایی استان هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی در خارج از محدوده شهرها و شهرک ها بدون اخذ مجوز از مراجع ذی صلاح را ممنوع و غیر قانونی خواند و تصریح کرد: این دسته از اراضی نه تنها از خدمات زیر بنایی از قبیل آب، برق و گاز محروم می باشند بلکه در صورت مشاهده با این پدیده برخورد قانونی می شود و بنای احداث شده قلع و قمع خواهد شد.
دبیر شورای پیشگیری از تخریب و تصرف اراضی با اشاره به اینکه با اهتمام شورای حفظ حقوق بیت االمال استان فارس در یازده ماه سال ۱۴۰۱ میزان تقریبی ۲۵۵۳ هکتار اراضی ملی، زراعی، حریم رودخانه ها و اراضی مناطق ۴ گانه تحت نظارت محیط زیست آزادسازی و رفع تصرف شده است اظهار داشت: تغییر کاربری غیر مجاز و تصرفات غیرقانونی اراضی از چالش هایی است که در چند دهه اخیر شدت گرفته است و قانونگذار با جرم انگاری این عمل سعی در حفظ کاربری اراضی و جلوگیری از تبدیل آن ها به اماکن مسکونی کرده است.
بحرینی تصریح کرد: پدیده زمین خواری از طریق تغییر غیر قانونی کاربری اراضی کشاورزی از مهم ترین پرونده های جرائم اقتصادی است که برخورد با مسببین و عوامل اصلی تغییر کاربری غیر مجاز اراضی از اولویت های دستگاه قضائی استان است.
وی افزود: تا کنون چندین پرونده قضائی در این خصوص تشکیل و در شعب ویژه رسیدگی شده است.
گفتنی است در ۱۱ ماه سال ۱۴۰۱ بیش از ۵۹۵ هکتار اراضی زراعی که با احداث مستحدثات دستخوش تغییر کاربری غیر مجاز شده بود قلع و قمع شده است.

فال حافظ امروز ۴ اسفند با تفسیر دقیق و زیبا

تکلیف نهایی ۲۵۰ هزار باغ شهری در استان فارس چه می شود؟

مطالب مرتبط

افزایش آمار خشونت و قتل در استان فارس در مهر و آبان ۱۴۰۳

مرگ تلخ ۱۳ مرد و ۵ زن بر اثر گاز مونوکسید کربن در استان فارس

صدور مجوز افزایش عمق چاه در ۳۷ دشت استان فارس ممنوع شد

نظرات

  • اشکان

    تاریخ : ۷ - اسفند - ۱۴۰۱

    وارد هرشهری شوی میبینی شعر تویه نقطه کوچک واقع شده دور تا دورش زمین‌های بایر مخصوصا استان فارس وسعت زیاد وتقریبا نیمه خشک تا خشک ولی زمین همون حاشیه ی شهرها قیمت سربه فلک کشیده حتی خانواده های زیادی فکر اینکه بتونن ۱۰۰مترزمین داشته باشن توخوابم نمیبینن این ناهماهنگی‌ها چرا تواین آستانه


  • ناشناس

    تاریخ : ۶ - اسفند - ۱۴۰۱

    خیلی جاها مثل روستای کلسنان مثل دره پلنگی و غیره هم خانه و هم باغ باغ غیرمجاز ساختند

    یا در قصر قمشه خانه غیرمجاز، مجرمان سابقه دار، آن هم زمین تصرفی، پشت کوچه / میعاد، پشت پشت کوچه.
    کاری ندارین …

    اما گذاشتید ی آدم ضعیف و حق دار و ساده اگر ساخت،، اون موقع می خواید برخورد کنید

    وقتی بقیه ساختند و اگر کاری نکنید،، یعنی حق برای بقیه هم به وجود میاد

    یا الآن برخورد کتید با ساخت و و سازها…….. هم فروشندگان
    و هم با فروشندگان که اراضی ملی فروختند بدون اطلاع خریدار… که خریداری که تخلف نکرده و هم نساخته،، و قانون رعایت کرده به حقش برسه

    وگرنه ….


  • رضا

    تاریخ : ۵ - اسفند - ۱۴۰۱

    سلام حالا که خارج از محدوده شهر شیراز مجوز نمی‌دهید …ورودی شهر صدرا که جزء بافت شهری می‌باشد ..و مشکل زیست محیطی دارد را مجوز ساخت بدهید …که هم از آلودگی هوا کاسته شود هم به آبادانی منطقه با چشم انداز بهتر کمک میکند….،..بنده خودم که از آنجا تردد دارم میبینم با کوچکترین باد گردو خاک به آسمان بلند میشود…با آبادانی کلی به منطقه کمک کردین …با تشکر


  • باهر

    تاریخ : ۴ - اسفند - ۱۴۰۱

    پیشگیری کنید آن هم با چنگ و دندان نه پسگیری چون بعداز تغییر کاربری و ساخت و ساز وتخریب آنها ،دیگر آن زمین‌ها بدرد کشاورزی نمی خورد حتی اگر با هزینه گزاف،نخاله های ساختمانی ان جابجا شود و هر جای دیگر هم که ریخته شود باز محیط زیست را تخریب می کند .علاوه آن همه مصالح ساختمانی و هزینه های آن (والودگیهای زیست محیطی )که برای تولید آنها مصرف شده هم هدر میرود.
    مصالحی که در جای دیگری و مناسب می توانست باعث عمران و آبادی شود و یا حداقل از کم شدن آنها در بازار و گرانی های آنها جلوگیری کند.