گرفتن شوری خیارشور با چند راهکار ساده و کاربردی

اگر در خانه خیارشور تهیه نموده اید اما برحسب اتفاق خیارشور شما پرنمک شده است راه های زیادی برای برطرف کردن این مشکل وجود دارد.

در این بخش روش هایی را معرفی می کنیم که برای حذف نمک اضافی و کاهش شوری خیارشورمفید است.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

اضافه کردن سبزیجات

راه حل بعدی برای چالش شوری خیارشور چه باید کرد، کمک گرفتن از سبزیجات است. به خیارشورهای پرنمک سبزیجات دیگر بیافزایید تا شوری خیارشورها از بین بروند.شما می توانید برای از بین بردن شوری خیارشور کرفس یا تربچه را در ظرف خیارشور ریخته و پس از مدتی مشخص آن‌ها را خارج کنید.تربچه و کرفس به جذب نمک اضافی از خیارشور کمک می کنند.

افزودن سرکه

سرکه اولین پاسخ به سوال چجوری شوری خیارشور را بگیریم، است. اگر خیار شور شما زیادی شور و پرنمک شده کافی است، برای حذف نمک اضافی از خیارشورآنها را به یک ظرف دیگر انتقال داده و مقداری سرکه روی خیارها بریزید و اجازه دهید حدود ۲۴ ساعت، خیس بخورند تا نمک اضافی از خیارشورها خارج شود.

استفاده از سیب زمینی

برای جذب نمک اضافی از خیارشور یک سیب‌زمینی را پوست‌کنده و در ظرف خیارشور بریزید، سیب‌زمینی نمک اضافی را جذب می کند، بعد از چند ساعت، سیب‌زمینی را می‌توان از ظرف خارج و خیارشورها را مصرف نمود.

شستن خیارشورها

برای حذف نمک اضافی از خیارشور، خیارشورها در یک آبکش ریخته و با آب بشویید و اجازه دهید چند دقیقه درآب باقی بمانند، آب به رقیق کردن محتوای نمک کمک می‌کند و در نتیجه طعم ملایم‌تری ایجاد می‌کند.

خمیر بیشتر

خیارشورها را برای مدت بیشتری تخمیر کنید تا سطح اسید لاکتیک افزایش یابد، افزایش اسید لاکتیک در طول تخمیر، به خیار شورها طعم تند متمایزی می‌دهد و شوری را پنهان می‌کند.

رقیق کردن خیارشور

یکی از راه های کاهش شوری خیارشور که به ذهن اکثر افراد می رسد رقیق کردن آن است یعنی افزودن مقداری آب به خیارشور. باید بدانید افزودن آب به آب نمک خیارشور می‌تواند بر طعم و بافت کلی خیارشور تأثیر بگذارد.

افزودن خیارشور به غذا

می توانید خیارشور پر نمک را در تهیه غذاهایی چون سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد سبزیجات، سالاد تن ماهی و… استفاده کنید و به غذا نمک اضافه نکنید تا طعم آن پخش شود.

گرفتن شوری خیارشور

نکات لازم برای تهیه خیارشور

اگر خیارهایتان زیادی چروک شده‌اند:

  • چروک شدن می‌تواند ناشی از استفاده زیادی از سرکه، یا محلول شکر و نمک در شروع درست کردن خیارشور باشد.
  • برای درست کردن انواع خیار شیرین یا ترش، بهتر است که در ابتدا محلول رقیقی استفاده کنید و به تدریج آن را به غلظت دلخواه برسانید.
  • پختن زیاد یا فرآوری زیاد هم موجب چروک شدن خیارها می شود.

اگر خیارهایتان پوک شده اند:

  • خیارهایی است که بد رشد کرده اند.
  • خیارها را قبل از ترشی کردن زیاد نگه داشته اید.
  • تخمیر آنها خیلی تند بوده است.
  • آب شوری که برای تخمیر استفاده کردید زیادی قوی یا ضعیف بوده است.

اگر خیارهایتان زیادی نرم یا لیز شده‌اند:

این اغلب به خاطر عمل میکربی ناشی می‌شود که موجب فاسد شدن می‌شود. وقتی ترشی شما نرم می‌شود، دیگر نمی‌توانید آن را سفت کنید. فعالیت میکروبی می‌تواند ناشی از عوامل زیر باشد:

  • نمک یا اسید بسیار کم.
  • خیارها در مدت تخمیر کاملاً با آب شور پوشیده نشده اند.
  • در مدت تخمیر در کل آب شور، کف وجود داشته است.
  • به اندازه کافی حرارت نداده اید.
  • درپوش کاملاً مهر و موم نشده و هوا به داخل راه یافته است.
  • سیر یا ادویه ها کپک زده بوده اند.
مطالب مرتبط

دستور تهیه سس خیار شور،بهترین گزینه برای انواع ساندویچ ها و غذاهای فست فودی

نکات طلایی نگهداری و خوشمزه تر شدن خیارشور خانگی

ترفندهای مفید و کاربردی برای جلوگیری از کپک زدن خیارشور در منزل

نظرات