نشریه بریتانیایی Today نوشت: ممکن است برخی از تفاوتهای ژنتیکی در این امر باشد، اما رژیمهای غذایی و شیوههای زندگی خاصی در میان ژاپنیها وجود دارد که منجر به طول عمر بیشتر در میان افراد این کشور میشود. در این مطلب با ۶ عادتی که موجب شده ژاپنیها طول عمر بیشتری داشته باشند آشنا شوید.
رژیمهای غذایی و شیوههای زندگی خاصی که در میان ژاپنیها وجود دارد، علاوه بر تفاوتهای ژنتیکی، منجر به طول عمر بیشتر آنها نسبت به ساکنان دیگر کشورها شده است.
۱-روزانه مقداری جلبک دریایی بخورید: رژیم غذایی ژاپنی با بسیاری از غذاهای گیاهی مغذی همراه است، اما جلبک دریایی دراینمیان، یک محصول برجسته است. اکثر گیاهان دریایی مملو از مواد معدنی مانند ید، مس و آهن بههمراه آنتیاکسیدانها، پروتئین، فیبر و چربیهای مفید امگا ۳ هستند. میتوانید میانوعدههای جلبک دریایی را به جای چیپس بخورید و یا آنها را روی پاپکورن یا سبزیجات تفتدادهشده خرد کنید. یک سالاد جلبک دریایی را امتحان کنید که با واکامه درست میشود؛ نوعی جلبک دریایی که میتواند گردش خون را بهبود بخشد و سلامت مو و پوست را تقویت کند.
۳-چای سبز بنوشید: بدونشک چای سبز یکی از نوشیدنیهای سالم و نوشیدن آن در ژاپن یک عادت روزانه است. چای سبز سرشار از آنتیاکسیدانهای پلیفنول است که التهاب را کاهش میدهد، از سلولها در برابر آسیبهایی که باعث پیشرفت بیماریهای مزمن میشود، محافظت و باکتریهای خوب روده را تقویت میکند.
۴-قبل از سیر شدن، دست از غذا بکشید: ژاپنیها هنگامی که ۸۰ درصد احساس سیری میکنند، دست از غذا خوردن میکشند. در اصل، این نوعی غذاخوردن همراه با ذهنآگاهی است. علاوهبراین، ژاپنیها معتقدند که باید به آرامی غذا بخورید، هنگام غذا موبایلها را خاموش و حواسپرتیهای غیرضروری را هنگام غذاخوردن محدود کنید.
۵-حمام جنگل را امتحان کنید: در میان ژاپنیها نوعی طبیعتدرمانی است. به این شکل که وقتی در طبیعت هستید، از همه حواس خود استفاده میکنید، مثلاً با احساس باد یا خورشید بر روی پوست خود، دیدن سایه درختان روی چمنها و شنیدن خشخش برگها. حمام جنگل با فشارخون پایین، غلظت پایین هورمون استرس یا همان کورتیزول و افزایش فعالیت سیستم عصبی پاراسمپاتیک مرتبط است.
نظرات