روشی بسیار جذاب برای تهیه سیب‌زمینی سوخاری پفکی و خوشمزه+ویدئو

فست فود و غذاهای سوخاری از محبوب‌ترین غذاها در بین مردم جهان هستند. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی اول فارس قصد داریم طرز تهیه‌ی سیب‌زمینی سوخاری را به شما آموزش دهیم که روشی بسیار جذاب برای آماده کردن سیب‌زمینی است و شما می‌توانید آن را برای پیش‌غذا یا میان‌وعده آماده و از طعم آن […]

سیب زمینی سوخاری

فست فود و غذاهای سوخاری از محبوب‌ترین غذاها در بین مردم جهان هستند. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی اول فارس قصد داریم طرز تهیه‌ی سیب‌زمینی سوخاری را به شما آموزش دهیم که روشی بسیار جذاب برای آماده کردن سیب‌زمینی است و شما می‌توانید آن را برای پیش‌غذا یا میان‌وعده آماده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم

مواد مقدار
سیب‌زمینی ۴ عدد
آرد سفید نصف پیمانه
نمک یک قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا یک قاشق چای‌خوری
ادویه‌ی سیب‌زمینی یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
ادویه‌ی باربیکیو نصف قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
دلستر کلاسیک به مقدار لازم
آرد سوخاری ساده به مقدار لازم

مناسب برای: ۲ نفر

زمان پخت: ۳۰ دقیقه



طرز تهیه سیب‌زمینی سوخاری
برای شروع چهار عدد سیب‌زمینی بزرگ را پوست گرفته و به تکه‌های بزرگ برش دهید.
داخل یک قابلمه بزرگ آب را جوش بیاورید و یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را داخل قابلمه بریزید و ۱۰ دقیقه زمان دهید تا نیم‌‌پز شوند. (دقت کنید که سیب‌زمینی‌ها پخته و له نشوند). سپس آن‌ها را از آب جوش خارج کنید.
نصف پیمانه آرد سفید را داخل یک ظرف بریزید. یک قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا، نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر، به دلخواه یک قاشق چای‌خوری ادویه‌ی سیب‌زمینی و نصف قاشق چای‌خوری ادویه‌ی باربیکیو و مقداری نمک به آرد اضافه کرده و مخلوط کنید. دلستر کلاسیک را کم کم به آرد اضافه کنید تا سسی به غلظت فیلم به دست بیاید.
زمانی که سس به غلظت دلخواه رسید و سیب‌زمینی‌ها هم خنک شدند، سیب‌زمینی‌ها را داخل سس بریزید و هم بزنید تا کاملا به سس آغشته شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها داخل آرد سوخاری قرار دهید و بعد آن‌ها را داخل روغن به صورت غوطه‌ور در حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات