طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خاگینه ها با هویج

خاگینه هویج را که در زبان ترکی به آن قیقاناخ نیز گفته می شود می توانید هم در فر و هم بر روی گاز تهیه کنید. به گزارش  اول فارس، خاگینه هویج یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خاگینه ها می باشد که اصالت آن برای شهر تبریز است ولی در شمال کشور نیز […]

خاگینه هویج

خاگینه هویج را که در زبان ترکی به آن قیقاناخ نیز گفته می شود می توانید هم در فر و هم بر روی گاز تهیه کنید.

به گزارش  اول فارس، خاگینه هویج یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین خاگینه ها می باشد که اصالت آن برای شهر تبریز است ولی در شمال کشور نیز تهیه می شود که با اندکی تغییرات تهیه می شود .

مواد لازم :

تخم مرغ ۴ عدد متوسط

هویج ۳ عدد متوسط

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

ماست شیرین ۵ قاشق غذاخوری

وانیل ½ قاشق مرباخوری

آرد ۲ لیوان

گلاب ۳ قاشق غذاخوری

شربت بار به مقدار کافی

گردو ۱۰ عدد

پودر دارچین ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

هویج ها را به صورت ریز رنده می کنیم و آب آنها را کامل می گیریم.

تخم مرغ ها را هم می زنیم تا از لختگی درآید.

ماست را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. حالا آرد و بیکینگ پودر را درون الک می ریزیم.

در ادامه ۳ مرتبه الک کرده و یکباره به کاسه اضافه می کنیم، سپس با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه خاگینه یکدست و یکنواخت شود. حالا درون تابه رژیمی را با مقداری روغن چرب می کنیم.

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم گذاشته و تابه را روی آن قرار می دهیم تا تابه کاملا گرم شود، سپس هویج رنده شده را به همراه گلاب به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

در این مرحله نیمی از مایه خاگینه را درون تابه می ریزیم، سپس با لیسک کاملا پخش می کنیم و اجازه می دهیم یک طرف آن کمی سرخ شود و خودش را بگیرد. حالا مغز گردوی خرد شده را با پودر دارچین مخلوط می کنیم.

حالا مخلوط مغز گردو و پودر دارچین را به صورت پخش روی مایه خاگینه ریخته و باقی مانده مایه خاگینه را روی مواد میانی می ریزیم تا مواد میانی را کاملا بپوشاند.

اجازه می دهیم یک طرف خاگینه کاملا پخته، سپس بر می گردانیم تا طرف دیگر آن کاملا سرخ و پخته شود. زمانی که خاگینه کاملا پخته شد، شربت خنک شده را به صورت پخش روی آن می ریزیم و پس از مدتی سرو می کنیم.

این ۴۰ عکس زیبای مکان های تاریخی-باستانی جهان را ببینید و لذت ببرید

مرغ کاری ، روش جدید پخت مرغ تند و خوشمزه + طرز پخت

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات