خورش قورمه سبزی یکی از انواع غذاهای اصیل ایرانی است که قدمت بسیار زیادی دارد. این خورش خوشمزه در شهرهای مختلف کشورمان با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود،
بهترین روش های لعاب انداختن قورمه سبزی و غلیظ شدن قورمه سبزی :
بی تردید یکی از معروف ترین غذاهای اصیل ایرانی خورش قورمه سبزی است.به طوری که گفته میشه کسی که خورشت قورمه سبزی بلد نباشه آشپز محسوب نمیشه.قورمه سبزی باید کاملا غلیظ و لعاب دار بشه.پس با اول فارس همراه باشید تا راه های جا افتادن قورمه سبزی را آموزش ببینید.
فوت و فن های جا افتادن و غلیظ شدن قورمه سبزی:
۱-برای خورشت قورمه سبزی ، سبزی ها باید حتما ریز خرد شده باشد تا خورش لعاب بیندازد.چون در غیر این صورت هر چقدر هم خورشت بجوشد غلیظ نمی شود.
۲-سبزی قورمه باید کاملا سرخ شود تا خورشت آبکی نشود.
۳-سبزی سرخ شده قورمه سبزی هم باید همراه با گوشت تفت بخورد تا لعاب بیشتری پیدا کند.
۴-اسفناج و تره باید حتما در سبزی قورمه سبزی وجود داشته باشد تا باعث غلیظ شدن خورش شود.در صورت نبود اسفناج ،از برگ چغندر هم می توانید استفاده کنید.
۵-بهترین گوشت برای خورشت قورمه سبزی ،گوشت گوسفندی است که باعث لعابدار تر شدن خورشت قورمه سبزی می شود.
۶-زمان مناسب برای پخت خورشت قورمه سبزی تقریبا ۳ الی ۴ ساعت است تا خورشت کاملا جا افتاده شود.
۷-اگر خورشت قورمه سبزی آبکی شد با انداختن چند قالب یخ کوچک به خورشت، به آن شوک وارد کنید تا خورش لعاب دار بیفتد و روغن روی خورشت جمع شود.
۸-برای پخت قورمه سبزی از همان اول آب به اندازه ای کافی به خورشت اضافه کنید تا در هنگام پخت خورشت احتیاج به اضافه کردن مجدد آب نباشد.اگر هم لازم شد حتما از آب جوش استفاده کنید.
۹-ریختن لیمو و نمک باید در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی انجام شود. زیرا اگر این مواد زود اضافه شود باعث می شود لوبیا و گوشت دیر پخته شوند و خورشت غلیظ نمی شود.
۱۰-اگر پخت خورشت قورمه سبزی کامل شد ولی هنوز خورشت آب زیادی داشت میتوانید در ظرفش را بردارید و حرارت را کمی بالاتر ببرید تا آب خورشت بخار شود و خورشت غلیظ شود.
برای اینکه در پایان عطر قورمه سبزی در تمام خانه بپیچید، می توانید از یک ترفند ساده استفاده کنید. برای این منظور ۱ قاشق شنبلیله خشک شده را پودر کنید و در روغن چند ثانیه تفت دهید، سپس در ۳۰ دقیقه پایانی پخت خورش، به قابلمه اضافه کنید. این کار عطر بسیار جذابی به خورش شما می دهد.
ناشناس
تاریخ : ۸ - مرداد - ۱۴۰۲
من ریحون وپیاز چه میزنم بینظیر میشه همه فکر میکنن سبزی محلی که خاص شده
شهروند
تاریخ : ۴ - مرداد - ۱۴۰۲
این روسها سابقه خوبی با ایران ندارند چرا که با زور و تزویر چندین منطقه در قدیم ایران از دست ایران با قراردادهای مختلف با حکومت قاجار که دست نشانده خودشان بوده به کشور خود با ایالت های مخلف الحاق کرده نباید گول این شرقی ها را هم خورد چرا که امام امت نظری مبنی بر تکبه ندادن به غرب و شرق چرا که هر دو بر اساس منافع خود گام بر می دارند پس در این شرایط خاص بابستی در روابط با شرق هم جانب احنیاط رعایت گردد و رابطه نظامی که وجه ایران را در دنیا مخدوش و زیر سوال برده قطع گردد شهر وند