مرغ با اسفناج و گوجه در سس پارمزان یک غذای ساده است که کل خانواده میتوانند آن را میل کنند، سس پارمزان خوش مزه به این غذا طعم سیر اضافه می کند ؛ این دستور پخت لذیذ در عرض ۲۵ دقیقه آماده می شود.
مواد لازم پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان
۲ عدد سینه مرغ
۳ قاشق سوپ خوری، کره
نمک و فلفل برای مزه دار کردن
یک قاشق چایخوری پونه کوهی
یک پیاز متوسط، خرد شده
چهار حبه سیر، له شده
۱ شیشه گوجه فرنگی کوچک با آفتاب خشک شده بدون روغن و خرد شده
۱ / ۲ فنجان آب مرغ
خامه چرب ۱ / ۲ پیمانه
۱ / ۳ فنجان پنیر رنده شده
۱ فنجان اسفناج ( یا بیشتر اگر دوست دارید )
طرز تهیه پخت مرغ با اسفناج و سس پارمزان
به طور کامل هر دو طرف مرغ را با نمک، فلفل و ۱ / ۲ قاشق چای خوری پونه مزه دار کنید.
در یک ماهی تابه بزرگ، ۲ قاشق سوپ خوری کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.
سینه مرغ را اضافه و حدود ۴ دقیقه بپزید.
زمانی که این کار انجام شد سینه ی مرغ به یک بشقاب انتقال داده شد و کنار بگذارید .
برای درست کردن سس:سه قاشق غذاخوری کره باقیمانده را داخل ماهی تابه بریزید.
پیاز، سیر، ۱ / ۲ قاشق چای خوری پونه و گوجه فرنگی خشک شده را همراه کره داخل ماهی تابه بپزید و بعد از چند دقیقه به آرامی آب مرغ، خامه چرب و پنیر پامزان را با هم ترکیب کنید تا زمانی که ۲ تا ۳ دقیقه در حال جوش با هم ترکیب شوند.
اسفناج را به مخلوط اضافه کرده و به پخت آن تا زمان پژمرده شدن کامل ادامه دهید.
مرغ را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.
غذای شما آماده است آن را با جعفری خرد شده تازه سرو کنید و لذت ببرید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ و اسفناج
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
مرغ و اسفناج را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
نظرات