• 22 بهمن 1402
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 133989

۱۱ تا از مهمترین دلایل خراب شدن پیتزای خانگی

پیتزا یکی از آسان ترین غذاهای فست فودی است که درست کردن آن در خانه پیچیدگی خاصی ندارد.با این حال گاهی پیش می آید که در پختن آن با انجام دادن اشتباهاتی پیتزا خانگی خراب شود.با ما همراه باشید تا شما را با این اشتباهات در پخت این غذای بسیار پرطرفدار آشنا کنیم. دلیل خراب […]

پیتزا یکی از آسان ترین غذاهای فست فودی است که درست کردن آن در خانه پیچیدگی خاصی ندارد.با این حال گاهی پیش می آید که در پختن آن با انجام دادن اشتباهاتی پیتزا خانگی خراب شود.با ما همراه باشید تا شما را با این اشتباهات در پخت این غذای بسیار پرطرفدار آشنا کنیم.

پیتزا

دلیل خراب شدن پیتزای خانگی:

۱-گرم نکردن مناسب فر
گرم شدن مناسب فر یکی از نکات اصلی پخت پیتزا است. از گرمای زیاد برای پخت پیتزا نترسید. فر را با آخرین درجه دمایی که دارد روشن کنید. بیشتر فرهای خانگی احتمالا ۵۰۰ درجه ای هستند پخت پیتزا با حداکثر دمای ممکن زمان پخت را کاهش داده و کیفیت خمیر را بالا می برد. از سوختن کناره های پیتزا نترسید و شجاع باشید.

۲-انتخاب نامناسب خمیر پیتزا
خمیر پیتزا یکی از مهمترین مواد تشکیل دهنده پیتزا است و در انتخاب آن دقت زیادی داشته باشید و بهترین خمیر پیتزا، خمیر های مخمری است چون در دمای پایین ور می آید.

۳-سفت بودن خمیر پیتزا
گاهی اوقات افزودن آرد زیاد باعث سفت شدن خمیر می شود یا ممکن است خمیر را زیادی ورز داده باشید یا زیادی وردنه کشیده باشید به طوری که تمام حباب های هوای داخل آن خارج شده باشد. سختی خمیر همچنین می تواند ناشی از انتخاب آرد اشتباه باشد بهترین آرد برای خمیر پیتزا آرد ۰۰ است و کیفیت نهایی خمیر بهتر از آرد معمولی خواهد شد.

۴-درست کردن پیتزای ضخیم:
یکی دیگر از دلایل خراب شدن پیتزای خانگی، ضخیم درست کردن آن است، وقتی شما از مواد اولیه زیادی استفاده می کنید و ضخامت پیتزا را افزایش می دهید موقع پخت قسمت رویه آن می پزد و میانه آن خام می ماند و اگر بخواهید میانه آن بپزد بدون شک رویه پیتزا می سوزد پس سعی کنید ضخامت پیتزا از ۱ سانتیمتر بیشتر نباشد.

مهمترین دلایل خراب شدن پیتزای خانگی

۵-کم بودن دمای فر:
یکی از ترفند های فست فودی ها برای تهیه پیتزا استفاده از فر با دمای زیاد است چون پیتزا در دمای بالا بهتر می پزد و طعم و مزه بسیار خوبی به خود می گیرد. پس پیتزا را در طبقه وسط فر با دمای ۲۲۰ درجه در مدت کمی می توانید تهیه کنید.

۶-استفاده نادرست از پنیر پیتزا:
استفاده از پنیر پیتزا اندازه و مقدار خاص خود را می طلبد و اگر شما پنیر پیتزا را کم استفاده کنید پیتزایی که در آخر بدست می آورید قوام لازم را ندارد و زمان خوردن آن اجزای آن جدا می شوند و اگر پنیر پیتزا را زیاد استفاده کنید مشکلات زیادی مانند دیر هضم شدن غذا و یبوست به سراغ شما می آید.

۷-استفاده از تابه برای تهیه پیتزا

یکی از اشتباهات بزرگ افراد برای تهیه پیتزا این است که به جای استفاده از رینگ مخصوص پخت پیتزا از تابه استفاده می کنند. تابه ها معمولا نازک هستند و باعث می شوند حرارت بیشتری به خمیر پیتزا رسیده و خمیر به خوبی پف نکرده و سفت شود.

۸-عدم انتخاب درست ظرف مناسب:
برای اینکه پیتزای با کیفیت درست کنید باید در تهیه آن از ظروف نچسب استفاده کنید بهتر است از ظروف تفلون استفاده کنید و کف ظرف را مقداری چرب کنید.

مهمترین دلایل خراب شدن پیتزای خانگی

۹-خمیر را نازک می کنید

اگر خمیر پیتزا را بیش از حد نازک کنید توانایی نگهداری مواد روی پیتزا را نخواهد داشت و از سویی دیگر قبل از آب شدن پنیر روی پیتزا می سوزد. بسته به این که میخواهید ضخامت خمیر شما کم یا زیاد باشد باید قط آن چیزی حدود نیم تا یک سانتی متر باشد. خمیر پیتزاهای خیلی نازک را میتوانید به قطر ۰٫۳ سانتی متر پهن کنید.

۱۰-دست کم گرفتن سس پیتزا:
یکی از دلایل خوشمزه شدن پیتزا استفاده از سس پیتزا است و شما باید این سس مخصوص را بعد از پهن کردن خمیر و قبل از اینکه مواد پیتزا را روی خمیر بگذارید روی خمیر بمالید. این سس را می توانید از ترکیب سس قرمز و آویشن بدست آورید.

۱۱-استفاده از گوشت و سوسیس خام:
وقتی قصد دارید پیتزای گوشت تهیه کنید حتما از قبل گوشت و یا سوسیسی که می خواهید در پخت پیتزا استفاده کنید را بپزید چون زمان پخت پیتزا برای پخت گوشت کافی نمی باشد و گوشت شما خام می ماند و ضررهای زیادی دارد.

مطالب مرتبط

طرز تهیه پیتزا پستو ایتالیایی با مرغ که حتما یکبار باید امتحانش کنید

طرز درست کردن پیتزا با نودل بدون فر که همه بگن چه خوشمزه !

خوردن پیتزا در این نوع جعبه ها خیلی خطرناک است

نظرات