ترشی سیر یکی از محبوب ترین ترشی ها است که یک مزه ی عالی به همراه اکثر غذاها است.ترشی سیر علاوه این که مزه ای بسیار عالی است خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد.در ادامه قصد داریم به شما نحوه ی درست کرد این ترشی خوشمزه را به شما بیاموزیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
خواص ترشی سیر
- سیر ترشی خونساز و صاف کننده خون است.
- سیر ترشی اشتها آور است
- کمک به هضم غذا های سنگین و نیز افزایش سرعت هضم
- سبب کاهش کلسترول خون میشود.
- فواید ترشی سیر برای ضد عفونی کنندگی معده و محیط دهان
- از بین بردن آفت دهان
- باز کننده عروق قلب قلبی
- بهبود کارکرد روده ها
- خاصیت ضد سرطان
- کمک به هضم غذا
- دفع سم ها از کبد با ترشی سیر
- فواید سیر ترشی برای از بین بردن ویروس
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- پایین آورنده غلظت خون
- ضد انعقاد خون
مواد لازم سیر ترشی
سیر : ۱ کیلو
سرکه سیب و یا انگور : به میزان لازم
نمک : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه سیر ترشی
مرحله اول :
ریشه سیر ها را با کمک یک چاقو جدا کنید. سپس پوست آن را به جز لایه آخر بگیرید.سیر ها را شسته و بگذارید تا در آفتاب خشک شوند.
مرحله دوم :
سیر ها را داخل ظرف مخلوص ترشی تان بچینید.
مرحله سوم :
نمک را به سیر ها اضافه کنید.
مرحله چهارم :
سرکه را آرا آرام روی سیر ها بریزید و تا سر ظرف پر کنید.
مرحله پنجم :
درب شیشه را محکم ببندید تا هوا درون آن نباشد.
نکات مهم در تهیه گل سیر ترشی
۱-برای تهیه ی سیر ترشی بعد از شستن سیر ها حتما آنها را خشک کنید.
۲-یکی از دلایل خراب شدن و تغییر رنگ سیر، میتواند نم و رطوبت سیر باشد به همین علت حتما بعد از شستن و آبکشی سیر آن را در معرض هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شود.
۳-برای داشتن یک ترشی سیر جا افتاده حتما حداقل ۷ ماه به آن زمان بدهید، زیرا بسیاری از افراد معتقدند که هر چه ترشی سیر مدت زمان بیشتری نگه داشته شود خواص آن افزایش می یابد.
نظرات