چاپ کد خبر: 142555
17 اردیبهشت 1403

(+ویدئو) طرز تهیه نان سنتی و خوشمزه رگاگ/ نان اصیل جنوب ایران

در این ویدیو به شما نان رگاگ (رقاق) که یک نان خوشمزه و مقوی برای صبحانه هست را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش میدهیم.

طرز تهیه نان سنتی رگاگ

به گزارش اول فارس ، نان رگاگ (رقاق) را اگر امتحان کنید هر هفته آن را درست خواهید کرد نان رگاگ (رقاق) یک صبحانه مقوی برای کودکانتان می باشد. مواد لازم برای خمیر. آرد: ۵ پیمانه. خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری. آب ۶۰۰ میلی لیتر. نمک: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی نان رگاگ (رقاق) : تخم مرغ آماده شده. پنیر. کنجد. زعتر. عسل.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار