چاپ کد خبر: 142555
17 اردیبهشت 1403

(+ویدئو) طرز تهیه نان سنتی و خوشمزه رگاگ/ نان اصیل جنوب ایران

آموزش نان سنتی رگاگ رقاق نانی که گردشگران را به خود جذب کرده نان اصیل جنوب ایران

در این ویدیو به شما نان رگاگ (رقاق) که یک نان خوشمزه و مقوی برای صبحانه هست را به صورت کامل و مرحله به مرحله آموزش میدهیم.

طرز تهیه نان سنتی رگاگ

به گزارش اول فارس ، نان رگاگ (رقاق) را اگر امتحان کنید هر هفته آن را درست خواهید کرد نان رگاگ (رقاق) یک صبحانه مقوی برای کودکانتان می باشد. مواد لازم برای خمیر. آرد: ۵ پیمانه. خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری. آب ۶۰۰ میلی لیتر. نمک: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی نان رگاگ (رقاق) : تخم مرغ آماده شده. پنیر. کنجد. زعتر. عسل.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار