• 15 خرداد 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 145363

طرزتهیه پودر سوخاری خانگی با ۳ روش آسان و کم هزینه

در خانه خیلی راحت و ساده می توانید آرد سوخاری تهیه کنید. برای تهیه پودر سوخاری می توانید از انواع نان لواش، نان بربری، نان‌های حجیم و حتی نان‌های سبوسدار و سبزیجات استفاده کنید. کافی است در ظرف نان خود را باز کنید و اولین نانی که به دستتان می‌رسد بیرون بیاورید یا حتی از […]

در خانه خیلی راحت و ساده می توانید آرد سوخاری تهیه کنید. برای تهیه پودر سوخاری می توانید از انواع نان لواش، نان بربری، نان‌های حجیم و حتی نان‌های سبوسدار و سبزیجات استفاده کنید. کافی است در ظرف نان خود را باز کنید و اولین نانی که به دستتان می‌رسد بیرون بیاورید یا حتی از خمیر داخل نان استفاده کنید. شما می توایند طبق سلیقه و ذائقه خود ادویه ها را کم و زیاد کنید.در ادامه این مطلب سه روش تهیه پودر سوخاری به شما معرفی می کنیم.

تهیه پودر سوخاری

۱- آرد سوخاری خانگی با نان لواش در تابه

یک تابه متوسط روی اجاق گاز قرار دهید و فرصت دهید تا به خوبی گرم شود. نان را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. هر چه تکه‌ها کوچک‌تر باشند راحت‌تر خشک می‌شوند. چون سطح بیشتری از نان در معرض گرما قرار می‌گیرد و راحت‌تر رطوبت از دست می‌دهد.

نان‌های خرد شده را توی تابه بریزید. بسته به نوع نان حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه زمان لازم است تا نان خشک شود. هر چند دقیقه یکبار آنها را هم بزنید تا همه طرف تکه‌های نان برشته شود.

پس از اینکه از خشک و برشته شدن نان مطمئن شدید، تابه را از روی گاز بردارید و کمی زمان دهید تا نان‌ها خنک شوند. سپس خرده‌های نان برشته شده را داخل کیسه‌ای نایلونی بریزید و با یک وردنه یا گوشتکوب به آرامی آنها را خرد کنید.

برای خرد کردن عجله نکنید چون ممکن است کیسه پاره شود. می‌توانید آرد سوخاری با نان لواش را در فر هم تهیه کنید. کافی است نان‌های تکه شده شده را داخل سینی فر بگذارید و در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد برای حدود پنج دقیقه حرارت دهید. سپس نان‌های برشته شده را خرد کنید.

نکته مهم : می‌توانید نان‌های تکه شده شده را داخل سینی فر و ۵ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. سپس نان‌های برشته شده را خرد کنید.

۲- آرد سوخاری خانگی با نان باگت

نان باگت ها را تکه تکه کنید سپس درون سینی فر کاغذ روغنی بیاندازید.نان باگت ها را داخل سینی فر قرار دهید و فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.سینی را داخل فر قرار دهید.

پنج دقیقه بعد سینی را از فر خارج کرده و نان‌های داخل سینی را هم بزنید و دوباره سینی را برای پنج دقیقه داخل فر قرار دهید.نان را با غذاساز، وردنه یا رنده خرد کنید.نان های خرد شده را دوباره برای حدود چهار تا پنج دقیقه داخل فر قرار دهید تا رطوبتش کامل گرفته شود.

تهیه پودر سوخاری

۳-تهیه آرد سوخاری خانگی طعم‌دار

نان‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید و با کمک خردکن یا غذاساز ریز کنید. سپس سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ بریزد و تکه‌های نان را داخل روغن با حرارت متوسط تفت بدهید.

حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه زمان لازم است تا ترد و طلایی شوند. البته می‌توانید ابتدا خرده نان‌ها را تست کنید و در مرحله بعد با روغن زیتون ترکیب کنید. ولی وقتی خرده‌های نان با روغن زیتون تفت داده می‌شوند، روغن بهتر به خورد نان می‌رود.

کمی نمک دانه ریز به نان اضافه کنید و سپس خرده نان‌های تست شده را روی یک حوله کاغذ قرار دهید تا خنک شوند. برای اینکه تکه‌های ریزتری داشته باشد می‌توانید پس از خنک شدن دوباره آنها را در غذاساز خرد کنید.

اگر دوست دارید در این محله می‌توانید سبزیجاتی مثل جعفری خرد شده یا حتی پودر سیر و آویشن یا رزماری به آرد سوخاری‌تان اضافه کنید و در طرز تهیه آرد سوخاری از آنها کمک بگیرید.

نکات مهم در طرز تهیه آرد سوخاری حرفه ای

  • برای تهیه آرد سوخاری می توانید از هر نوع نانی استفاده کنید اما نان های حجیم برای این کار مناسب ترند.
    برای تهیه آرد سوخاری می توانید از نان های بیات استفاده نمایید اما نان باید سالم باشد.
  • نگه نداشتن آرد سوخاری در یخچال احتمال کپک زدن آن را افزایش می دهد.
  • اگر آرد سوخاری بوی کهنگی و نا بدهد، بهتر است استفاده نشود.
  • اگرمتوجه کپک زدن حتی بخش کوچکی از آرد سوخاری شدید، حتما کل آرد را دور بریزید.
  • بهتر است پودر سوخاری را به صورت ساده و بدون طعم تهیه و نگهداری کنید، زیرا ممکن است داخل هر غذایی، ترکیب متفاوتی به کار برود.
  • آرد سوخاری خانگی را درون ظرف دربسته ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
  • آرد سوخاری خانگی را می‌توانید برای حدود یک ماه در یخچال و شش ماه با ظرف در بسته در فریزر نگه دارید.
  • برای طعم دار کردن آرد سوخاری از ادویه‌جاتی که تازه سابیده شده‌اند و عطر قوی‌تر و بهتری دارند، استفاده کنید.
  • برای تهیه آرد سوخاری اگر غذاساز یا دستگاه برقی ندارید، می توانید از گوشتکوب دستی استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید رنگ آرد سوخاری شما زیباتر شود، قبل از قرار دادن نان تست در فر به آن کمی زعفران دم کرده بزنید.
  • در صورت نداشتن فر، نان ها را داخل تابه بدون روغن تفت دهید تا تست شود.
  • اگر احتیاج فوری به آرد سوخاری ندارید، می توانید نان ها را داخل سینی ریخته و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خشک شود.
مطالب مرتبط

طرز تهیه بامیه سوخاری ترد و رستورانی با سس مخصوص

روش ویژه درست کردن مرغ سوخاری KFC خوشمزه که هیچ‌کجا نمی‌گویند

طرز تهیه پیاز سوخاری خوشمزه به چند روش جالب و متفاوت

نظرات