این غذای خوشمزه را می توانید در کنار برنج، نودل یا سبزیجات تفت داده شده مانند نخود سبز سرو نمایید.
مواد لازم:
میگوی پاکشده : ۵۵۰ گرم
سس سویا : ۴ قاشق غذاخوری
سرکه انگور قرمز : ۴ قاشق غذاخوری
کنجد : ¼ پیمانه
روغن مایع گیاهی : کمی برای سرخ کردن
طرز تهیه:
میگوها را تمیز کنید. اگر میگوهایتان بزرگ باشد ۲۴ عدد میگو حدودا ۵۵۰ گرم میشود.
در هر سیخ چوبی به ارتفاع ۱۵ سانتی متر، ۳ عدد میگو قرار دهید. اگر میگوها بزرگ هستند باید هم سر و هم دم آنها را در سیخ بکنید ولی اگر کوچک هستند میتوانید تعداد بیشتری میگو را در یک سیخ بکنید.
سپس در یک کاسه گود سس سویا و سرکه را با هم مخلوط نمایید و کنجد را در یک بشقاب جدا بریزید.هر سیخ چوبی را ابتدا در مخلوط سرکه بزنید و بعد در کنجد بغلتانید.
در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس هر سمت از سیخهای میگو را تقریباً به مدت ۳ دقیقه در آن سرخ کنید تا زمانی که رنگ میگوها طلایی شود. آنها را در بشقابی قرار دهید.
بقیه مخلوط سرکه و سویا سس را در تابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. (حدود ۱۵ ثانیه) و بعد سس آماده شده را روی میگوها بریزید و آنها را سرو کنید.
نظرات