شما می توانید به راحتی زیتون پرورده را در خانه تهیه کنید.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
مواد لازم
رب انار : ۲ پیمانه
مغز گردو : ۲ پیمانه
زیتون : نیم کیلو الی ۷۰۰ گرم
آب انار یا آب نارنج : نصف پیمانه
دانه انار : نصف پیمانه
سیر : ۳ حبه
آویشن : به مقدار دلخواه
سبزی معطر : یک چهارم پیمانه
روغن زیتون : به میزان دلخواه
طرز تهیه زیتون پرورده
برای تهیه زیتون پرورده خانگی باید از زیتونهای بدون طعم استفاده کنید. اگر زیتون شور یا ترش دارید، ابتدا آنها را درون ظرفی آب خیس کرده و پس از یک ساعت آبکشی کنید تا طعم اضافه آن از بین برود. مغز گردوها را خرد یا چرخ کنید.
سپس سبزیجات معطر، آویشن، دانههای انار، روغن زیتون و … را به زیتونها اضافه میکنیم و خوب هم بزنید. زیتون پرورده را درون ظرفهای شیشهای یا پلاستیکی بریزید و ظرف را درون یخچال قرار دهید. برای بهتر طعم گرفتن زیتون پرورده اجازه دهید مواد حداقل ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کنند.
نکات تکمیلی
- برای روشنتر شدن زیتون پروده میتوانید از گردوی بیشتر و برای تیرهتر شدن آن میتوانید از رب انار یا دانههای انار بیشتر استفاده کنید.
- زیتونهای خام کمی تلخ هستند. برای از بین بردن تلخی آنها میتوانید زیتونها در ظرفی خیس کرده و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید.
- بهتر است با کمک سوزن چند نقطه از زیتون را سوراخ کنید تا زودتر و راحتتر تلخی آن گرفته شود.
- در طرز تهیه زیتون پروده به جای آب انار میتوانید از سرکه استفاده کنید.
- برای تهیه زیتون پروده رودباری از سبزی چوچاق استفاده کنید.
نظرات