این نوع کلم منبعی غنی از مواد مغذی مانند ویتامین C و فیبر است که میتوانید آن را به صورت خام، تنوری یا تفتداده مصرف کنید.پوست کندن کلم قمری یک فرآیند ساده و سریع است که با رعایت چند نکته که در این بخش آورده ایم، میتوانید آن را به بهترین شکل انجام دهید و به راحتی در غذاهای خود استفاده کنید.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
چگونه کلم قمری را پوست بکنیم؟
برای پوست کندن کلم قمری مراحل زیر را انجام دهید:
برای پوست کندن کلم قمری شما به یک چاقوی آشپزخانه تیز، چاقوی پوستکنی یا پوستکن سبزیجات و یک تخته برش نیاز دارید.تمام قسمتهای کلم قمری خوراکی است اما پوست آن میتواند فیبری و نامطبوع برای خوردن باشد،بنابراین بهتر است پوست کلم قمری را جدا کرده و مصرف نکنید.
- دست های خود را بشویید و خشک کنید تا آلودگی به این ماده غذایی منتقل نشود.
- کلم قمری را تمیز کنید و بشویید.
- پایین و بالای گل را جدا کنید.
- با چاقو یا پوست کن تیز، پوست را برش دهید یا جدا کنید.
- کلم قمری را روی تخته برش خود قرار دهید و به چند قسمت تقسیم کنید.
- در مرکز کلم قمری یک هسته داخلی سخت وجود دارد، هسته را با نوک چاقوی خود در آورید.
- برای پوست کندن کلم قمری بزرگ می توانید آن را ابتدا به چهار قسمت برش دهید و سپس با استفاده از چاقو یا پوستکن سبزیجات، پوست آن را جدا کنید.
- کلم قمری را به دلخواه برش بزنید.
نحوه نگهداری کلم قمری در یخچال و فریزر
- کلم قمری را پوست کنده شده را در پلاستیک بپیچید و در یخچال قرار دهید تا از خشک شدن کلم قمری جلوگیری شود.
- کلم قمری را میتوان در ظرف پلاستیکی یا کیسه پلاستیکی دربسته نیز نگهداری کرد.
- برای فریز کردن کلم قمری می توانید از روش بلانچ کردن استفاده کنید.
- ماندگاری کلم قمری در فریزر ۸ تا ۱۰ ماه خواهد بود.
کلم قمری در چه غذاهایی استفاده میشود
- به طور معمول کلم قمری در ماههای سرد سال رشد میکند و در اکثر فروشگاههای مواد غذایی یافت میشود.
- برای بهره بردن از تمام خواص کلم قمری، میتوانید آن را خام خرد کرده یا در سالاد رنده کرده یا به عنوان یک میان وعده ترد با حمص میل کنید.
- همچنین میتوان آن را به روشهای مختلف از جمله بخارپز یا گریل در کنار غذاهای پروتئینی چون استیک مرغ میل کرد.
- همچنین برگهای آن را میتوان به سالاد اضافه کرد، یا در سوپ استفاده کرد.
- خود کلم میتواند جایگزین سبزیجات ترد مانند کلم بروکلی، کلم، تربچه و سیب زمینی شود، در حالی که از برگ آن میتوان به جای کلم پیچ، اسفناج یا سایر سبزیجات استفاده کرد.
- کلم قمری را به صورت خام برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، ترشی، هوموس و دیپ سبزیجات به کار می برند.
- کلم قمری پخته شده (بخارپز، آب پز، کبابی و سرخ شده) را برای تهیه انواع غذا مانند آش، سوپ، خوراک، خورش، آبگوشت قنبید و بورانی کلم قمری و همچنین کلم قمری پلو استفاده می کنند.
- برگ های سبز کلم قمری هم خوراکی هستند و از آن ها به صورت خام و پخته شده برای تهیه انواع سالاد استفاده می شود.
نکته مهم در خرید کلم قمری
- کلم قمری را بخرید که برگهای سبز تیره سالم داشته باشد.
- کلم قمری بخرید که محکم و کمی سنگین باشند.
- کلم قمری بخرید که رنگ پوست آنها سبز روشن یا بنفش باشد.
- کلم قمری را بخرید که پوستشان صاف، بدون هیچ ترک در سطح، کاملاً یکنواخت به نظر برسند.
- کلم قمری ها هر چه کوچکتر باشد، شیرینتر و لطیفتر خواهند بود.کلم قمریهای بزرگتر تمایل دارند که طعم تندتر شبیه شلغم یا تربچه دارند.
نظرات