• 10 آبان 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 158327

طرز تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و راحت مناسب تمامی مجالس

پودینگ کاراملی یک دسر خوشمزه است که برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است.

طرز تهیه پودینگ کاراملی

پودینگ کاراملی بافتی نرم و لطیف و طعمی فوق العاده دارد که به روش‌های مختلف درست می‌شود.برای آشنایی با طرز تهیه این پودینگ خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم پودینگ کاراملی

شکر : ۱ لیوان سر خالی
شیر : ۴ لیوان
خامه صبحانه : ۱ پاکت معادل ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت : ۵ قاشق غذا خوری سر پر
کره : ۲۵ گرم

طرز تهیه پودینگ کاراملی

مرحله اول

ابتدا شکر را داخل یک ظرف مناسب و یا تابه بریزید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکرها به آرامی ذوب شوند دقت کنید در این مرحله برای ذوب شدن شکرها از قاشق و یا هر وسیله دیگری برای هم زدن شکرها استفاده نکنید.

مرحله دوم

برای این که شکرها زودتر در ظرف ذوب شوند فقط می‌توانید گاهی ظرف را تکان دهید و بچرخانید تا همه شکرها به طور یکسان ذوب شوند و بافت آن‌ها یکدست شود در این فاصله که شکرها ذوب می‌شوند مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید.

مرحله سوم

سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و نشاسته ذرت داخل شیر گلوله نشود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد آن را کنار بگذارید وقتی که شکرها کاملاً ذوب شدند خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن خامه به شکر در ابتدا شکر سفت می‌شود نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید تا گلوله‌های شکر از هم باز شوند و خامه به خورد آن‌ها برود و بعد کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورد مواد برود.

طرز تهیه پودینگ کاراملی

مرحله پنجم

سپس مخلوط را هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد مخلوط شیر و نشاسته را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود و شیر شروع به جوشیدن کند و اطراف آن حباب بزند.

مرحله ششم

بعد اجازه دهید تا شیر به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و دو قسمت تقسیم کنید و در دو ظرف مختلف بریزید و به یکی از آنها ۵۰ تا ۱۰۰ گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

چون هنوز پودینگ گرم است شکلات در پودینگ ذوب می‌شود و به خورد آن می‌رود وقتی که بافت پودینگ یکدست شد، بعد در تعدادی از ظرف‌های تک نفره پودینگ کاراملی و تعدادی دیگر پودینگ کاراملی شکلاتی را بریزید و در یخچال قرار دهید.

مرحله هشتم

سپس اجازه دهید تا پودینگ‌ها به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بمانند و خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و بعد از یخچال بیرون بیاورید و با سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا شکلات چیپسی تزئین کنید.

طرز تهیه پودینگ کاراملی

مرحله نهم

اگر می‌خواهید این دسر را به شکل قالبی درست کنید حتماً باید دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید و سپس مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید.

مرحله دهم

بعد مخلوط را مدام هم بزنید تا پودر ژلاتین در شیر کاملاً حل شود و بافت شفاف و یکدستی تشکیل شود سپس وقتی که مایه پودینگ از حرارت افتاد و کمی خنک شد ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله یازدهم

سپس مخلوط تشکیل شده را داخل قالب‌های مورد نظر با هر شکل و اندازه دلخواه که خواستید بریزید در این روش قالب نیازی به چرب کردن ندارد و بعد از آن قالب‌ها را در یخچال قرار دهید تا پودینگ‌ها خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.

مرحله آخر

بعد پودینگ‌های قالبی را از یخچال بیرون بیاورید و سپس پودینگ‌ها را به آرامی از داخل قالب‌ها خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل و خرده‌های مغز گردو و شکلات چیپسی یا برش‌هایی از توت فرنگی و موز تزئین کنید. در آخر پودینگ کاراملی را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع شیرینی‌ها با طعم‌های مختلف و دسرهای دیگر سرو کنید.

مطالب مرتبط

فرنی انجیر یک دسر خوشمزه و مقوی با طرز تهیه آسان

طرز تهیه ماهی کبابی خوش طعم به سبک رستورانی

دستور پخت سوپ دال عدس،غذایی فوق العاده مفید برای سرماخوردگی

نظرات