طرز تهیه سوپ عدس ایتالیایی

اول فارس| آشپزی ساده : سوپ عدس به انواع مختلفی درست می‌شود. این یکی، از انواع مورد علاقه من است که با طعم‌های خوشمزه ایتالیایی و مقداری سبزیجات همراه می‌شود. مزه آن کمی شبیه مینسترونه است، اما با این تفاوت که سرشار از پروتئین فوق العاده عدس است. به عبارت دیگر، این یکی ۱۰۰% سیر […]

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

اول فارس| آشپزی ساده : سوپ عدس به انواع مختلفی درست می‌شود. این یکی، از انواع مورد علاقه من است که با طعم‌های خوشمزه ایتالیایی و مقداری سبزیجات همراه می‌شود. مزه آن کمی شبیه مینسترونه است، اما با این تفاوت که سرشار از پروتئین فوق العاده عدس است. به عبارت دیگر، این یکی ۱۰۰% سیر کننده است.

این تقریبا شبیه به سوپ عدسی است که درماه رمضان به شما آموزش دادم، اما با کمی تغییر و افزودن سبزیحات بیشتر به منظور فراهم کردن فیبر و آنتی اکسیدان بیشتر حاصل از سبزیجات. در این سوپ مقداری کدو سبز و کیل هم اضافه می‌شود که باعث تنوع رنگ سوپ شده و سبزیجات بیشتری را وارد آن می‌کند. برخلاف سوپ عدس قبلی در اینجا ما مواد را به صورت کاملا مشخص داریم و نیازی به پوره کردن نیست.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • هویج خرد شده: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۳ عدد متوسط)
  • پیاز زرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱ عدد متوسط)
  • سیر: ۴ حبه
  • آب سبزیجات: ۱ و ۱/۲ لیتر
  • گوجه پخته و خرد شده: ۸۰۰ گرم
  • عدس قهوه‌ای خشک: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • ریحان خشک: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • مرزنجوش: ۱/۲ قاشق چای‌خوری خشک شده
  • آویشن: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده: به میزان لازم
  • کیل یا اسفناج خرد شده: ۲ پیمانه، فشرده شده در پیمانه
  • آب لیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان: اختیاری و برای سرو

طرز تهیه:

۱. روغن زیتون را در قابلمه‌ای برگ روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید.

۲. هویج و پیاز را اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید سپس سیر را افزوده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

۳. آب سبزیجات و گوجه را داخل قابلمه بریزید. عدس، ریحان، مرزنجوش و آویشن را افزوده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

۴. محتویات قابلمه را به جوش برسانید سپس گرما را به کمتر از متوسط کاهش دهید، درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۵ دقیقه بگذارید قل بخورد. گاهی آن را بهم بزنید.

۵. کدو سبز و کیل را افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید، اگر از اسفناج استفاده می‌کنید این زمان ۲ دقیقه است.

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

۶. آب لیمو را داخل آب بریزید و ۱ پیمانه آب اضافه کنید تا به اندازه نیاز رقیق شود (چون وقتی سوپ بماند، عدس‌ها بیشتر آب سبزیجات را جذب می‌کنند).

انواع سوپ پاییزی که در این فصل سال می‌توانید درست کنید

۷. آن را گرم سرو کنید و در صورت دلخواه مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید.

نکات مهم

  • برای این سوپ می‌توانید سبزیجاتی که در دسترس دارید استفاده کنید. لوبیا سبز، نخود، مارچوبه، سیب زمینی، گل کلم، بروکلی، کلم، کدو حلوایی، فلفل دلمه‌ای و گوجه تازه (پوست و دانه گرفته) هم خوب هستند.
  • از عدس قهوه‌ای یا عدس سبز استفاده کنید. زمان پخت عدس قرمز نصف زمان پخت سایر عدس‌ها است.
  • اگر گیاهان خشک شده این لیست را ندارید می‌توانید در عوض آن ۱ قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی استفاده کنید.
  • اگر آب سبزیجات ندارید می‌توانید آب مرغ استفاده کنید.
  • لیمو را حذف نکنید. حتی مقدار کمی از آن درخشش فوق العاده‌ای به این سوپ می‌دهد.
مطالب مرتبط

دستور پخت سوپ دال عدس،غذایی فوق العاده مفید برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی رستورانی بسیار خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ کنجد مقوی و بسیار خوشمزه

نظرات