سیاسیویدئو

آیت الله ملک‌حسینی: خدا به جامعه صبر بدهد،هزاران مشکل وجود دارد(+ویدئو)


در این گزارش سخنان آیت الله سید شرف‌الدین ملک حسینی رئیس حوزه علمیه خان شیراز و نماینده مجلس خبرگان رهبری را در باره مشکلات زندگی مردم را می بینید.

سید شرف‌الدین ملک حسینی متولد ۱۳۴۱ در یاسوج، روحانی شیعه اهل ایران و نماینده سابق ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد است. او درحال حاضر به عنوان نماینده مجلس خبرگان رهبری از استان کهگیلویه و بویراحمد و رئیس حوزه علمیه خان شیراز فعالیت می‌کند.

سید شرف‌الدین فرزند سید کرامت‌الله ملک حسینی نماینده سابق ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

او در سال ۱۳۵۶ برای تحصیل علوم دینی وارد حوزه علمیه شیراز شد و در مدرسه خان از پدرش و سید علی اصغر حسینی دروس ادبیات عرب، منطق و بخشی از اصول و فقه را فرا گرفت.

وی برای ادامه تحصیلات حوزوی در سال ۱۳۶۳ به قم رفت و در آن‌جا به درجه اجتهاد رسید. از استادان او می‌توان به میرزا جواد تبریزی ،حسین وحید خراسانی، عبدالله جوادی آملی و ناصر مکارم شیرازی نام برد.

ویدئوی افشاگرانه شرق درباره دلیل احداث سد تنگ‌سرخ شیراز

نظر بدهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا