مواد لازم برای تهیه مرغ هندی کرهای با ادویه ماسالا
کره ۲۵ گرم
پیاز یک عدد
سینه مرغ چهار عدد
ادویه ماسالا دو قاشق غذاخوری
سیر سه حبه
زنجبیل یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
کره بادام هندی دو قاشق غذاخوری
خامه ۵۰ میلیلیتر
جعفری خرد شده یک مشت
برنج پخته به مقدار لازم
اسفناج به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ هندی کرهای با ادویه ماسالا
پیازها را خرد کنید. کره را در ماهیتابهای بزرگ بریزید و برای ۵ دقیقه روی دمای ملایم، پیاز را سرخ کنید تا جایی که نرم و سبک شود.
(مثلا اندازهای که مرغ را برای جوجهکباب آماده میکنید) خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. تا زمانی که رنگ مرغها طلایی شود، آن را در ماهیتابه سرخ کنید. زنجبیل را رنده و سیر را خرد کنید و همراه با ادویه ماسالا و رب گوجه فرنگی به بقیه مواد اضافه کنید. تابه را بدون در، روی حرارت بگذارید و اجازه دهید که برای مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.
بعد از اینکه مواد به خوبی همراه با هم جوشید و یکدست شد، خامه و کره بادام هندی را به آن اضافه کنید. غذا را میتوانید مطابق با ذائقه خود با نمک و فلفل یا هر ادویه و طعمدهنده دیگری که دوست دارید، طعمدار کنید. کمی جعفری خرد کنید و برای تزیین روی غذا بریزید.
این غذا را میتوانید همراه با برنج دم کرده یا اسفناج تفت داده شده سرو کنید. برای تهیه اسفناج تفت داده شده، اسفناج را بشویید و خشک کنید و آن را در مقداری کره همراه با طعم دهنده مورد علاقه خود، تفت دهید.
نکته
در این غذا میتوانید کره بادام زمینی را با کره بادام هندی جایگزین کنید، ولی عطر و طعم نهایی غذا، متفاوت خواهد بود.
منبع: کتاب کاله
نظرات