اول فارس| آموزش آشپزی : اگر به دنبال یه غذای جدید و خوشمزه برای شام هستید، کوفته کباب یک گزینهی جذاب و راحت است. کوفته کباب در واقع نوعی کباب است که با گوشت قرمز چرخ کرده، ادویههای متنوعتر و سبزیجات تازه تهیه میشود. اما کوفته کباب مرغ نسخهی سالمتر و سبکتر از این کباب خوشمزه است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار را به شما آموزش دهیم.
کوفته کباب را میتوان با هر نوع گوشتی تهیه کرد؛ کوفته کباب بوقلمون، کوفته کباب بره یا حتی کوفته کباب گوشت و مرغ که از ترکیب گوشت گوسفند و مرغ تهیه میشود.
استفاده از سبزیجات تازه مثل جعفری در کنار پیاز باعث میشود که این کباب آبدار و ترد باشد و هیچوقت خشک نشود. ادویههای مختلف هم طعم مرغ را بیشتر میکنند و باعث خوشرنگ شدن آن بعد از پختن میشوند.
این غذا همراه با یک سس مخصوص سرو میشود که میتوان گفت بدون آن کامل نیست. سس ماست و سیر، عطر و طعم این کباب را چند برابر بیشتر میکند. کوفته کباب یک غذای آسیایی و مدیترانهای است که در کشورهای عربی، ترکیه و هند به عنوان غذای رسمی و محبوب با کمی تفاوت تهیه میشود.
در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ با سس ماست و سیر را به شما آموزش دهیم که یکی از لذیذترین کبابهای خانگی است و عطر فوقالعادهای دارد.
مواد لازم برای کوفته کباب مرغ
- سینهی مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
- ران مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
- زیتون سبز ساطوری: یک سوم پیمانه
- جعفری: نصف پیمانه ساطوری خرد شده
- سیر: ۲ حبه رنده شده
- فلفل دلمهای: نصف یک عدد
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- سس فلفل: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
- ماست: ۲ قاشق غذاخوری
- سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ حبه رنده شده
- سس فلفل: یک قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه کوفته کباب مرغ
- ابتدا سینه و ران مرغ بدون استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا پوره و یکدست شوند.
- در یک کاسه، پیاز نگینی، فلفل دلمهای، زیتون، جعفری و سیر که همگی ریز خرد شدهاند را به همراه روغن زیتون و سس سبز مخلوط کنید.
- پورهی مرغ و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
- گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
- برای تهیهی سس کوفته کباب همهی مواد سس را باهم مخلوط کنید تا مانند تصویر یکدست شود.
- بعد از ۳۰ دقیقه، مواد کوفته را خارج کنید و به کوفتهها شکل دهید. برای این کار، دستتان را کمی مرطوب کنید تا گوشت و مواد کف دستتان نچسبند.
- در تابهی گریل کمی روغن ریخته و کوفتهها را کف آن قرار دهید. ۱۰ دقیقه زمان پخت با درب بسته برای کوفتهها کافی است.
- روی نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن ترکیب پیاز و سماق بریزید و در آخر، کبابها را روی نان قرار دهید.
نظرات