چاپ کد خبر: 41424
6 دی 1399

اول فارسTV| طرز تهیه کوفته کباب مرغ با سس مخصوص

اول فارس| آموزش آشپزی : اگر به دنبال یه غذای جدید و خوشمزه برای شام هستید، کوفته کباب یک گزینه‌ی جذاب و راحت است. کوفته کباب در واقع نوعی کباب است که با گوشت قرمز چرخ کرده، ادویه‌های متنوع‌تر و سبزیجات تازه تهیه می‌شود. اما کوفته کباب مرغ نسخه‌ی سالم‌تر و سبک‌تر از این کباب خوشمزه است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه و آبدار را به شما آموزش دهیم.

کوفته کباب را می‌توان با هر نوع گوشتی تهیه کرد؛ کوفته کباب بوقلمون، کوفته کباب بره یا حتی کوفته کباب گوشت و مرغ که از ترکیب گوشت گوسفند و مرغ تهیه می‌شود.

استفاده از سبزیجات تازه مثل جعفری در کنار پیاز باعث می‌شود که این کباب آبدار و ترد باشد و هیچوقت خشک نشود. ادویه‌های مختلف هم طعم مرغ را بیشتر می‌کنند و باعث خوش‌رنگ شدن آن بعد از پختن می‌شوند.

این غذا همراه با یک سس مخصوص سرو می‌شود که می‌توان گفت بدون آن کامل نیست. سس ماست و سیر، عطر و طعم این کباب را چند برابر بیشتر می‌کند. کوفته کباب یک غذای آسیایی و مدیترانه‌ای است که در کشورهای عربی، ترکیه و هند به عنوان غذای رسمی و محبوب با کمی تفاوت تهیه می‌شود.

در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوفته کباب مرغ با سس ماست و سیر را به شما آموزش دهیم که یکی از لذیذترین کباب‌های خانگی است و عطر فوق‌العاده‌ای دارد. 

کوفته کباب مرغ

مواد لازم برای کوفته کباب مرغ

  • سینه‌ی مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • ران مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
  • زیتون سبز ساطوری: یک سوم پیمانه
  • جعفری: نصف پیمانه ساطوری خرد شده
  • سیر: ۲ حبه رنده شده
  • فلفل دلمه‌‌ای: نصف یک عدد
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • سس فلفل: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، پودر پاپریکا و نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس:

  • ماست: ۲ قاشق غذا‌خوری
  • سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۱ حبه رنده شده
  • سس فلفل: یک قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته کباب مرغ

  1. ابتدا سینه و ران مرغ بدون استخوان را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا کاملا پوره و یکدست شوند.
  2. در یک کاسه، پیاز نگینی، فلفل دلمه‌ای، زیتون، جعفری و سیر که همگی ریز خرد شده‌اند را به همراه روغن زیتون و سس سبز مخلوط کنید.
  3. پوره‌ی مرغ و آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
  4. گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  5. برای تهیه‌ی‌ سس کوفته کباب همه‌ی مواد سس را باهم مخلوط کنید تا مانند تصویر یکدست شود.
  6. بعد از ۳۰ دقیقه، مواد کوفته را خارج کنید و به کوفته‌ها شکل دهید. برای این کار، دست‌تان را کمی مرطوب کنید تا گوشت و مواد کف دست‌تان نچسبند.
  7. در تابه‌ی گریل کمی روغن ریخته و کوفته‌ها را کف آن قرار دهید. ۱۰ دقیقه زمان پخت با درب بسته برای کوفته‌ها کافی است.
  8. روی نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن ترکیب پیاز و سماق بریزید و در آخر، کباب‌ها را روی نان قرار دهید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار