یک متخصص غدد درونریز، نسبت به مصرف بیرویه دانههای آفتابگردان هشدار داد.
به گزارش اول فارس،دکتر تاتیانا بوچارووا، در مصاحبهای با کانال روسی «زویزدا»، گفت: «دانههای آفتابگردان حاوی درصد بالایی از چربی هستند. طبق این گزارش، هر ۱۰۰ گرم دانه آفتابگردان، حاوی بیش از ۵۰ گرم چربی است. بنابراین اگر از زخم و التهاب معده رنج میبرید، از مصرف مداوم این دانهها خودداری کنید.»
دکتر تاتیانا، گفت، این میزان از کالری، مشابه شکلات است و تنها به افزایش وزن شما منجر میشود.
این پزشک افزود، خلاف برخی اطلاعات نادرست، مصرف دانههای آفتابگردان به میزان متعادل، باعث آپاندیسیت نمیشود.
او توصیه کرد که مصرف مقدار کم دانه آفتابگردان هیچ ضرری برای سلامتی ندارد. هرچند نباید این دانهها را تفت داد، چرا که دانههای تفت داده شده، باعث تجمع نوعی ماده سرطانزا در بدن میشوند.
بیشتربخوانید
- بهترین زمان برای خوردن شام برای لاغر شدن
- ۵ راهکار ساده درمان گلودرد
- ۱۵ راهکار ساده برای مهربانی با خودتان
مصرف دانههای آفتابگردان به میزان کافی برای سلامتی مفید است. این دانهها، حاوی مقادیر زیادی فیبر، ویتامینهای گروه B ،A ، E و منیزیم هستند.
نظرات