پلوی بحرینی غذایی با زرشک و مرغ و بادام با طعمی شبیه طعم غذاهای ایرانی میباشد. درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
به گزارش اول فارس، همه ما در طول زندگی طرز تهیه غذاهای متفاوتی را تجربه کرده ایم شاید برخی از آن غذاها اکنون جزو محبوبترین غذاهایمان باشند.
در این مطلب پیشنهاد می کنیم خوردن پلویی خوشمزه و زیبا از کشور بحرین را امتحان کنیم که حتما با ذائقهی ایرانی متناسب است.
اگر به دنبال غذایی جدید میگردید حتما این غذا را امتحان کنید. در عین حال که غذایی جدید است، ریسک دوست نداشتن را هم ندارد؛ زیرا همانطور که گفتیم بسیار با ذائقهی ایرانی متناسب است.
پلوی بحرینی، یک خوراک ویژه و متفاوت برای دورهمیهای خانوادگی و دوستانه میباشد. ترکیبات خوشمزه و جذاب این پلو مثل خلال های گردو و بادام و کشمش پلویی، به همراه یک مرغ و گوشت مجلسی روی آن، شما را برای تهیه و پخت آن وسوسه میکند. پیشنهاد ما این است که هر از گاهی به خودتان لذت چشیدن طعمهای جدید و متفاوت را هدیه دهید، و اطمینان داشته باشید پلوی بحرینی به دلیل ظاهر جذاب و طعم لذیذش، از آن دسته غذاهایی است که بیشتر از یکبار آن را برای خودتان و عزیزانتان خواهید پخت، پس وقت را از دست ندهید و برای تهیه این پلوی بحرینی لذیذ و ویژه همراه ما باشید.
مواد لازم
- مواد لازم برای ۴ نفر
- برنج۳ پیمانه
- ران مرغ یا ماهیچه گوسفندی۴ عدد
- پیاز۴ عدد
- کشمش پلویی¾ پیمانه
- گردو و خلال بادام½ پیمانه
- پودر لیمو عمانی¼ قاشق چایخوری
- ادویه پلویی۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- دارچین و فلفل قرمزبه مقدار کافی
- زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه
به جای زرشک پلو با مرغ، اینبار پلوی بحرینی را امتحان کنید.
۱. برای تهیه پلو بحرینی خوشمزه و مخصوص در مرحله اول، ابتدا میبایست سه پیمانه برنج را به آرامی یک یا دو مرتبه بشویید، سپس آن را در ظرف آب ولرم و نمک داخل یک ظرف مناسب بریزیرد و به مدت چند ساعت خیس کنید.خیس کردن برنج در آب باعث قدکشیدن بهتر آن خواهد شد ( برنج ری بیشتری می کند) و مدت زمان خیس کردن، بسته به نوع برنج متفاوت خواهد بود.
۲. در ادامه مرغ و یا گوشت را که از چندساعت قبل از یخچال درآورده اید و یخ آن باز شده است، مرغها را با مقداری آب، پیاز، دو عدد لیمو عمانی درسته، مقداری زردچوبه، نمک و فلفل بگذارید بپزند. آب مرغ باید زیاد باشد، زیرا برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده میشود.
درون قابلمه ای قرارداده و چند پیمانه آب روی آن بریزید. زیر گاز را روشن کرده و اجازه دهید تا گوشت به خوبی پخته شود.یک عدد پیاز را بشویید و همراه نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کرده تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود.
۳. پیازها را پوست بگیرید. سپس آنها را خلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. درون قابلمه ای قرارداده و چند پیمانه آب روی آن بریزید. زیر گاز را روشن کرده و اجازه دهید تا گوشت به خوبی پخته شود.یک عدد پیاز را بشویید و همراه نمک، فلفل و زردچوبه به گوشت اضافه کرده تا طعم و عطر آن به خورد گوشت برود.
۴. نصف پیازها را در قابلمه مورد نظر برای دم کردن پلو بریزید. بعد از پخت مرغ ها، آب آن را جدا کنید و در قابلمه پبازها بریزید تا بجوشد.در این مرحله، آب باقیمانده از گوشت (دو یا سه پیمانه) را درون قابلمهای ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید. نصف پیازهای سرخشده را در قابلمه ریخته و هم بزنید. پس از اینکه آب به جوش آمد، برنج را به آن اضافه نمایید تا حرارت ببیند.
۵. نمک برنج را بشویید و در قابلمه آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشد تا آب آن تمام شود.
۶. پس از اینکه آب درون قابلمه برنج تمام شد، مقداری ادویه پلویی دارچین روی آن ریخته و برنج را دم کنید، در صورت تمایل می توانید کمی دارچین هم روی پلو بریزید. قابلمه ای کوچک روی گاز قرارداده و کف آن را با مقداری روغن چرب نمایید.
۷. در این مرحله کشمش های پلویی را در قابلمه ریخته و آن را به مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس مقدار باقیمانده پیاز داغ و پودرلیمو عمانی را به همراه خلال بادام و گردو به مواد اضافه نمایید و مجددا ۲ دقیقه دیگر آن را هم بزنید.
۸. بعد از دم کشیدن پلو، با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند. سپس کمی به برنج روغن بزنید و در دیس بکشید.
۹. بهتر است پلو را در وسط و مرغها را دور تا دور دیس و مواد مخلوط شده (کشمش و گردو و …) را بین مرغها قرار دهید.
دقت داشته باشید که در مرحله دوم، اضافه کردن نمک به گوشت قرمز در ابتدای کار باعث دیرپزشدن آن خواهد شد، پس نمک را در ده الی پانزده دقیقه آخر به قابلمه گوشت اضافه کنید.
مقدار آبی که برای پختن گوشت به کار میبرید را طوری انتخاب کنید که در پایان پخت دو یا سه پیمانه از آن باقی بماند.
دقت داشته باشید از آنجائیکه در آب گوشت نمک ریختید، نیازی به اضافه کردن نمک در مرحله چهارم برای دم کردن برنج نمیباشد.
در مرحله آخر، از آنجائیکه کشمش ها سریعا میسوزند هنگام تفت دادن آن دقت زیادی داشته باشید.
نظرات