خانه / اخبار استان فارس

آتش سوزی و انفجار در جایگاه سی ان جی شماره یک شهرک میانرود شیراز تکذیب شد

شرکت پخش فرآوده های نفتی استان فارس خبرآتش سوزی و انفجار در جایگاه سی ان جی شماره یک شهرک میانرود شیراز را قویا تکدیب کرد.

به گزارش اول فارس، روابط عمومی شرکت پخش و فرآورده های نفتی استان فارس اعلام کرد: پیرو خبر منتشر شده در فضای مجازی و سایت های خبری مبنی بر وقوع انفجار و آتش سوزی در جایگاه سی ان جی شهرک میانرود شیراز به اطلاع می رساند که پس از بررسی توسط کارشناسان شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه فارس مشخص شد که جایگاه مذکور بدلیل تعمیرات غیر فعال بوده و عدم تخلیه کامل گاز در خطوط لوله منجر به جداشدن اتصالات وخروج گاز با صدای بلند شده که در پی آن دو نفر از تعمیرکاران دچار آسیب دیدگی جزیی شدند که با مراجعه به مراکز درمانی خوشبختانه مشکل مرتفع شد.

لازم به ذ کر است هیچ گونه انفجار و آتش سوزی رخ نداده و از آنجا که تعمیرات جایگاه در شرف اتمام می باشد جایگاه مذکور ظرف  ۲۴ساعت آینده راه اندازی وفعال می شود.

به کانال اول فارس در واتساپ بپیوندید

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی