خانه / خبر اول

از ارسال گل و پیام تبریک اجتناب کنید

به گزارش  اول فارس ، عنایت‌اله رحیمی استاندار فارس با صدور پیامی از مردم و مسئولان درخواست کرد از ارسال گل و پیام تبریک در روزنامه‌ها اجتناب ورزند.

در متن این پیام آمده است:

با سپاس به درگاه ایزدمنان و ضمن تشکر از حُسن اعتماد ریاست محترم جمهور، هیات دولت و وزیر محترم کشور، لازم می‌دانم از ابراز محبت و لطف همه دوستان عزیز و مسئولان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه شیراز، نمایندگان گرامی مجلس خبرگان رهبری و نمایندگان محترم مردم استان در مجلس شورای اسلامی صمیمانه تشکر و قدردانی نمایم.

ضمن تشکر از زحمات استانداران پیشین و آرزوی سلامتی و توفیق برای ایشان، ازخداوند متعال می‌خواهم که در ایفای هرچه بهتر وظایف این مسئولیت خطیر و خدمت به مردم فهیم و قدرشناس استان فارس یاری ام کند و آنی مرا به حال خود رها نسازد.

دریافت نظرات سازنده تمامی عزیزان، بزرگترین هدیه‌ای است که در راستای رفع موانع و تنگنا‌های موجود و دستیابی به توسعه پایدار استان، با کمال افتخار دریافت می‌کنم و ازخداوند متعال می‌خواهم توفیق خدمت به این مردم شریف را به اینجانب به عنوان سرباز نظام و نماینده عالی دولت در استان عطا فرماید.

ضمن تقدیر و تشکرخاضعانه و صمیمانه از همه عزیزان استدعا دارم از نصب هرگونه بنر تبریک و درج آگهی در نشریات و خرید گل و شیرینی خودداری و هر گونه هزینه‌ای را که برای این موارد در نظر گرفته‌اند برای کمک به ایتام کمیته امداد امام خمینی ره هزینه نمایند اقدام ایشان انشاالله مرضی رضای حق تعالی واقع شود.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی