سرهنگ "علیرضا نوشاد" در گفتوگو با اول فارس، در خصوص جزئيات اين خبر بیان کرد: یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و بیان کرد فردي با من تماس گرفت و گفت که دستگاه پوز شما قطع ميباشد و از من درخواست اطلاعات کارت بانکي و پيامکهاي دريافتي را نمود و پس از ساعتی متوجه شدم که حدود 4 میلیارد ریال به صورت اینترنتی برداشت شده است که پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان قرار گرفت.
وي افزود: بررسي اوليه پليس حکايت از اين داشت که متهمان پس از اقدام به برداشت غيرمجاز از حساب شاکی، مبلغ مورد نظر را به حساب يک طلافروش در استان تهران انتقال و اقدام به خرید طلا کردهاند.
فرمانده انتظامي مرودشت اضافه کرد: در ادامه با انجام اقدامات تخصصي هويت و مخفيگاه هر 3 متهم اصلي پرونده در تهران شناسايي و با هماهنگی قضایی دستگير و به این شهرستان انتقال داده شدند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهمان به صراحت به جرم خود مبني بر برداشت غیرمجاز اعتراف کردند، عنوان داشت: شهروندان بايد در نظر داشته باشند که به هيچ وجه نبايد مدرک شناسايي و هويتي خود را در اختيار افراد ناشناس قرار دهند تا مورد کلاهبرداری قرار نگیرند.
💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید