یک عامل فروش و نصب درب ضد سرقت در شیراز به پرداخت 43 میلیارد و 485 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش
اول فارس به نقل از روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، غلامرضا سالاری گفت: پرونده تقلب یک واحد صنفی نصب و فروش درهای ضد سرقت به ارزش سه میلیارد و 953 میلیون ریال در شعبه هشتم بدوی تعزیرات حکومتی استان فارس رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و با اعمال نظر کارشناسی، تخلف را محرز و متهم را به پرداخت جریمه 39 میلیارد و 530 میلیون ریال معادل 10 برابر ارزش تخلف محکوم کرد.
سالاری گفت: شعبه همچنین متهم را به پرداخت حق شاکی معادل سه میلیارد و 953 میلیون ریال و هم چنین 20 میلیون ریال به دلیل ارایه نکردن صورتحساب خرید هم موظف کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان فارس افزود: ماموران اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان فارس گزارش این تخلف را با ثبت شکایت مشتری دریافت و برای رسیدگی به شعبه هشتم
تعزیرات حکومتی استان فارس ارسال کردند.
نظرتان را پایین همین صفحه بنویسد
💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید